Bez srama 3683 pregleda 11. studenoga 2019.

Serena otkrila kraljevsku tajnu o Meghan Markle

Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL

Vojvotkinja od Sussexa pojavila se na US Openu u New Yorku kako bi podržala tenisačicu i prijateljicu Serenu Williams, a ona je otkrila Meghaninu 'veeeliku' tajnu...

Nakon Meghaninog pojavljivanja na US Openu u rujnu, dežurni kritičari vojvotkinje odmah su krenuli nizati komentare o tome kako je loša majka. Povod takvom razmišljanju je taj što su svi mislili da se Meghan došla zabavljati u New York, dok je njezin 4-mjesečni sinčić, Archie, ostao u Velikoj Britaniji.

U NY-u bila s Archiejem

 | Autor: Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL

Serena je početkom mjeseca otkrila da Archie zapravo nije ostao u Engleskoj, već je s majkom bio u Americi, javlja Cosmopolitan. U intervjuu za Access Hollywood Serena je istaknula kako je Meghan odlična prijateljica i majka.

"Mislim da je ona jedna od najsnažnijih i najdivnijih ljudi koje poznajem. Doputovala je s bebom u New York samo da me vidi kako igram i istu večer se vratila doma. Ja nisam sigurna bi li to mogla izvesti, no ona jest", rekla je Serena. Nadodala je kako ovakvi postupci govore o tome kakva je Meghan zapravo osoba.

'Uvijek je tu za mene'

"Ovo je samo jedna od stvari koje ona zna napraviti zbog mene. Znam ju zvati kada sam tužna i uznemirena i ona je uvijek tu za mene. Stavlja druge ispred sebe i uvijek odvoji vrijeme za tebe kad ti je to potrebno, predivna je", zaključila je Serena. Awww, baš lijepo!

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leeloo

    e sad mogu mirno spavat, ona je jedna "divna majka" sa jedno 5 6 dadilja i ostale posluge iza sebe