Bez srama 1648 pregleda 01. kolovoza 2019.

Shawn i Camila su se ozbiljno zaljubili i ne skrivaju to

shawnmendes/Instagram

Iako su neki pokušali proširiti trač kako se njih dvoje uopće ne vole niti su u vezi, već je sve samo marketinški trik, čini se da je istina ipak na drugoj strani.

Osim ako živite negdje u izoliranom mjestu bez interneta i struje, sigurno već znate da su Camila Cabello i Shawn Mendes novi hot par na sceni. I da su prilično zaljubljeni. Iako su neki pokušali proširiti tračeve kako su njih dvoje 'zajedno' samo zbog čistog PR-a, čini se da to baš i nije tako.

Počelo je kao flert, ali preraslo je u nešto mnogo više

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i cant get over these

Objavu dijeli @ shawnmendes.camilacabello

Da, sve je između njih počelo kao neobavezni flert, no vrlo brzo je preraslo u nešto mnogo više. 

Glasine o njih dvoje krenule su nakon njihove zajedničke pjesme i spota 'Senorita', a stvar je postala posebno sumnjiva nakon što je Camila prekinula vezu s Matthewom Husseyjem i vrlo brzo nakon toga se počela sve intenzivnije družiti sa Shawnom.

Ovaj tjedan su proveli zajedno na Floridi, ljubili se u vodi, kupali i šetali, pa je nekako prilično jasno da stvari između njih postaju ozbiljnije. No, izvor blizak paru za Entertainment Tonight je rekao kako njih dvoje nisu ni u ludilu pomišljali da će se njihov odnos razvijati baš ovoliko brzo...

Sve je trebala biti samo ljetna romansa

"Camila i Shawn planirali su provesti neko vrijeme skupa i uživati u neobaveznoj ljetnoj romansi. Camila je taman izašla iz ozbiljne veze, a Shawn je taman usred turneje", izjavio je izvor, pritom aludirajući na to da ni ona ni on u tom trenutku nisu bili u poziciji za neki ozbiljniji ljubavni odnos. 

Nooooo, izgleda da se neke stvari ipak baš i ne mogu kontrolirati.

'Zaljubili su se'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸

Objavu dijeli @ shawnmendes.camilacabello

"Shawn i Camila zaista su se zaljubili jedno u drugoga", dodao je izvor te rekao kako Camila redovito provodi vrijeme sa Shawnom i prati ga na njegovoj turneji. Zadnji put su zajedno viđeni upravo u Miamiju na Floridi, gdje je on imao koncert. Sjećate se toga; one fotke s plaže i to sve...

Sad još samo trebamo pričekati da njih dvoje definiraju odnos. A to bi se moglo dogoditi vrlo brzo. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Louis

    Louis

    nice
  • mala_loodacha

    awwwiiich