Bez srama 2499 pregleda 27. studenoga 2018.

Shawn je napokon priznao: 'Veza s Hailey bila je pakao'

inspibazaar@instagram

U intervjuu za Rolling Stone progovorio je o bivšoj ljubavi

Iako je Hailey sad u (sretnom?) braku s Justinom Bieberom, nekad je njezina velika ljubav bio - Shawn Mendes. On je, pak, napokon priznao da je bio u vezi s Hailey i progovorio o njihovoj zajedničkoj prošlosti, iako dosad ni on ni ona nisu pričali o svojoj vezi.

U intervjuu za Rolling Stone govorio je o svom izgledu, činjenici da ga prozivaju homoseksualcem zbog malo feminiziranog izgleda - ali i o slavnom zajedničkom pojavljivanju njega i Hailey na Met Gala večeri, nakon koje se počelo šuškati da su njih dvoje par. 

Ipak, njih dvoje cijelo su vrijeme negirali glasine o vezi, čak i nakon što se Hailey zaručila za Justina, no Shawn je sad odlučio da mu se više ne da šutjeti o onome što se dogodilo. Rekao je da mu je veza s Hailey bila zbunjujuće i čudno iskustvo, a u članku je to opisano nekako ovako:

'Bio je to čudan i težak period'

"Priznao je da su bili više od prijatelja, no i dalje to ne želi nazivati 'vezom'. 'I dalje ne želim staviti nikakvu titulu na tu priču. Bio je to nekakav čudan period, pomalo težak, pomalo poput ulaska u pakao'."

Objasnio je i kako se osjećao kad se Hailey zaručila svega mjesec dana nakon njihovog pojavljivanja na Met Gali. 

'Hailey je najcool osoba na svijetu'

"Razumijem to, znate... Napisao sam joj 'Hailey, čestitam' i stvarno sam jako sretan zbog njih. Ona mi je i dalje jedna od najcool osoba na svijetu - jer ne radi se samo o prekrasnoj osobi, već o osobi s najvećim srcem na svijetu", izjavio je.

Na kraju je, ipak, na neki način priznao da je on kriv za to što između njih nije uspjelo... "Mislim da sam ja ispao idiot, ali znate... Ponekad jednostavno ne možeš protiv svog srca", rekao je Shawn. Što god mu to značilo...

 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    a bili su mi baš slatki