Bez srama 1140 pregleda 31. ožujka 2018.

Sljedeći pun mjesec promijenit će ti život

https://www.instagram.com/thx_berry_much

Ožujak ima dva puna mjeseca, ali onaj koji će izaći 31.3. može ti promijeniti život. Označi svoj kalendar jer dolazi plavi mjesec.

Prvi pun mjesec u ožujku zove se mjesec crv, a 31.3. očekuje te plavi mjesec koji bi mogao donijeti velike promjene u tvoj život. 

Prvi pun mjesec pojavio se na noć s 1. na 2. ožujka. Mjesec crv otvara oči, tjera te da si pogledaš dublje u dušu i da nađeš rješenje za pogreške koje s napravio. Ako si osjetio naglu želju da se pomiriš sa starim prijateljima to je zbog djelovanja mjeseca crva. 

Do pojave plavog mjeseca možda ćeš se osjećati više energično, djelovat ćeš više spontano i nećeš previše razmišljati prije nego što doneseš odluku. Ovo može biti previše za tebe, zato ostani čvrsto na zemlji kako plavi mjesec ne bi negativno djelovao na tebe

via GIPHY

Plavi mjesec

Energija plavog mjeseca 31.3. utjecat će na tebe u neočekivanom smislu. U tvom životu može doći do velikih promjena, naći ćeš se na mjestima gdje nikad nisi bio i okusit ćeš malo magije. Nemoj se brinuti ako se osjećaš izgubljeno jer je to tek početak tvog putovanja. 

Upozori svoje frendove na plavi mjesec!

Ovo je savršena igračka za sve ljubitelje istiskivanja prištića

A kako bismo vam pokazali koliko smo zahvalni našim JoomBoos vojnicima, u nedjelju u 11 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu pripremili smo vam pravu poslasticu. Sve ono što niste znali o JoomBoosu i o omiljenim youtuberima moći ćete pogledati u najbrutalnijem dokumentarcu ikada koji je napravio legendarni Robert Knjaz.

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    hahahah nije istina, to su gluposti!