Bez srama 1229 pregleda 29. prosinca 2018.

Što napraviti kada ti se dečko loše ljubi?

haileybieber/Instagram

Nitko se ne želi ljubiti s nekime tko se ne zna ljubiti. Naravno, uvijek postoji način na koji ga možeš naučiti ili mu to reći. Donosimo ti 6 koraka što napraviti kad ti se dečko ne zna ljubiti.

1. Povedi

Uglavnom dečko vodi kada je riječ o ljubljenju, kao i u plesu. Ako misliš da nema baš dovoljno iskustva, možda ti pokušaj uzeti kontrolu u svoje ruke. 

2. Igraj igru

Ako mu učenje nije baš dobro palo, probaj napraviti romantičnu i seksi igru, mijenjajte uloge, oponašajte jedno drugo i budite kreativni.

3. Uzimaj stanke

Jedan od najvećih problema je kada ostanete bez zraka. Ako tvoj dečko ne zna kako, budi ona koja će se na sekundi odmaknuti, udahnuti i uzeti mali predah.

via GIPHY

4. Uspori

Dok se ljubite on možda počne ići prebrzo jer je uzbuđen i jer je zaljubljen, a to je najčešće razlog lošeg poljupca. Drži kontrolu i reci mu da ne brza.

5. Napravi šalu iz toga

Najbolje je od neugodne situacije napraviti šalu, ali naravno neka bude lagana i slatka, a ne ruganje. Možda će onda napokon shvatiti.

6. Budi iskrena

Ako si već sve probala, vrijeme je da budeš iskrena s njim. Razgovarajte o ljubljenju i onda, naravno, vježbajte.

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve