Bez srama 3417 pregleda 20. ožujka 2019.

Svi šeraju fotke 70-godišnjeg princa Charlesa u kupaćima

goodgoodclothes/instagram

Ova fotka s Kariba je vrlo brzo postala viralna

Breaking news, ljudi! Princ Charles upravo je pokazao tijelo u kupaćim gaćicama cijeloj javnosti tijekom ljetovanja na Karibima, gdje je upravo sa svojom suprugom Camillom, vojvotkinjom od Cornwalla. I da, 70-godišnji Charles, slažu se ljudi na društvenim mrežama, još se uvijek ima čime pohvaliti, piše Marie Claire.

Krše li protokol?

Princ je na plaži isfurao kupaće gaće na cvjetiće, a Camilla je odabrala jednostavan, jednodijelni kupaći kostim plave boje. No, možda i nije toliko čudno što Charles izgleda jako dobro u 70-ima, s obzirom da je u mlađim danima prošao strogi režim vojske, dok danas, prema nekim izvorima, i dalje redovito vježba. 

Ljudi na Twitteru su, naravno, odmah 'poludjeli' za kraljevskim parom pa su ispod fotografija ostavljali zanimljive komentare. Primjerice, netko je napisao: "I on i Camilla izgledaju odlično, oboje", dok je netko pak zabrinut krše li ovim javnim 'pokazivanjem' neki kraljevski protokol?

"Sad pokazuju golu kožu i šeću bosi, a ja sam mislio da time krše kraljevski protokol. Ali možda ta pravila vrijede samo za Meghan...", napisao je zabrinuti obožavatelj. 

Fotka je viralna

Kako god bilo, ova fotka postala je viralna i danas je svi šeraju i pričaju o njoj. Što ti kažeš?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahahah presmiješno xD