Bez srama 412 pregleda 29. rujna 2020.

Tana Mongeau i Noah Cyrus su ponovno u vezi?

tanamongeau/Instagram

Tana se vratila na Instagram nakon kratke pauze i opet malo šokirala pratitelje.

Tana Mongeau vratila se na Instagram, ali njezina objava nakon povratka je ono što je šokiralo njezine pratitelje. Nakon što je objavila golišavu fotku, objavila je i zajedničku fotku s Noah Cyrus, ispod koje je napisala zanimljiv opis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i mean ofc i had to take a break from instagram until she was my girlfriend again

Objavu dijeli tana mongeau (@tanamongeau)

"Pa, mislim, naravno da sam morala uzeti predah od Instagrama dok mi Noah ponovno ne postane cura", piše ispod fotke. Ček, što?!

Šuškanja o mogućoj romantičnoj vezi Tane i Noah počele su nakon što su zajedno s prijateljima otišle na večeru, a zatim je, ako je suditi prema Taninim storyjima na Instagramu, Noah provela dvije noći kod nje, piše Seventeen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kinda living for this ngl 👀😍 - #tanamongeau #noahcyrus

Objavu dijeli tanasrideordie ✨ (@tanasrideordie)

Dosad su objavile brojne zajedničke storyje, fotke i tweetove, pa je njihovim obožavateljima sumnjivo to da su samo prijateljice... A i same se prilično trude da svi pomisle kako su njih dvije novi 'the thing' na sceni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i show up to your house wit these.. wyd?

Objavu dijeli noah (@noahcyrus)

Također, Tana je još krajem prošle godine pričala o tome kako je u vezi s Noah, iako je tada još bila u braku s youtuberom Jakeom Paulom. No, baš zbog svih njezinih dosadašnjih ispada više nitko nije siguran što je točno istina... Ali možda to nije ni važno?

Što vi kažete na ovaj 'možda jesu, možda nisu' par?

 

Još ovakvih zanimljivih i sočnih priča čitajte u novom JoomBoos Videostar magazinu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • duropivic@gmail.com

    Pa što -njihov izbor