Bez srama 1837 pregleda 27. listopada 2018.

TheSikrt: Vrijeđali su me i provocirali, a ja sam šutio

filip.dejanovic.39/Instagram

Donosimo potresni ulomak iz nove TheSikrtove knjige 'Gola istina: Bez cenzure' u kojoj progovara o vršnjačkom nasilju koje je trpio

"Kaj šutiš klošaru? Kak se to oblačiš … Kakva ti je to prevelika trenirka? Ha-ha!, smijao mi se kolega iz škole dok sam ptrolazio hodnikom. Njegov frend dodao je: Kaj ti je to tata posudio?

Treći bi samo šutio i cerio se. Bio je gora kukavica od mene, ali našao se u dobrom društvu, poklopile su mu se karte. Proživljavao sam to svaki dan, iznova. Šutio sam. Nisam imao pojma kako da se postavim, pa mi je ovako bilo lakše.

via GIPHY

To se događa meni, tebi, svima oko nas. Svaki razred u svakoj školi ima nekog lika koji brutalno maltretira dvadeset ljudi iz razreda i nitko mu ništa ne može. I on je svaki dan tamo. Možda ne maltretira baš tebe direktno, ali sigurno viđaš kako se okomio na nekog drugog – na dečka koji je nizak, ima klempave uši, ne sluša Justina Biebera, ne trenira nogomet ili mu starci nemaju novca da kupe najnovije igrice za Playstation."

Kako ih je pobijedio

Potresni je to dio iz knjige TheSikrt: Gola istina, bez cenzure koja je u prodaji po cijeni od 69,90 kuna na svim kioscima Tiska, u Tisak media centrima i putem Žutog KlikaAko je naručite preko Žutog klika dobit ćete knjigu koju je Filip potpisao te mali poklon za sve Joomboos fanove.

U knjizi TheSikrt otkriva iskreno i od srca što ga muči u životu, tko mu je najbolja podrška, kako izmišlja ideje za video. Također, tamo su nikad objavljene fotke njega kao bebe, njegovih prijatelja, roditelja i brata Leona. Priča je to o tome kako je pobijedio ekipu koja ga je maltretirala i postao jedna od najvećih regionalnih Youtube zvijezda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brah..

Objavu dijeli TheSikrt (@filip.dejanovic.39)

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve