Bez srama 411 pregleda 06. siječnja 2019.

Tko je misteriozna nova cura Brooklyna Beckhama?

han cross / instagram

Brooklyn Beckham ima novu curu, Hanu Cross. Mi smo se potrudili istražiti tko je misteriozna djevojka koja mu je ukrala srce nakon glumice Chloë Grace Moretz

Nedugo nakon što je prekinuo vezu s preslatkom Chloe, Brooklyn je uplovio u novu vezu. Ovoga puta s javnosti nepoznatom Hanom Cross, a sudeći prema njenim objavama na Instagramu, par je zajedno već neko vrijeme, piše Seventeen.

Ona je prva objavila zajedničke fotke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Objavu dijeli Hana (@hancross)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All I want for Christmas is...❤️

Objavu dijeli Hana (@hancross)

Iako je ona zajedničke fotke objavila i ranije, Brooklyn je vezu na Instagramu potvrdio tek nedavno, zajedničkim fotkama s plaže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Objavu dijeli bb🌷 (@brooklynbeckham)

Njih su dvoje zajedno proveli i novogodišnji doček, a prema fotkama koje ona objavljuje na Instagramu, izgleda da su prilično bliski...

Fizički podsjeća na njegovu mamu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fashionfuckery x @fendi #FendiMania #Fashionfuckery

Objavu dijeli Hana (@hancross)

Iako su neki oduševljeni njihovom vezom, drugi su se uhvatili toga da Hana neodoljivo podsjeća na njegovu mamu, bivšu članicu grupe Spice Girls i dizajnericu Victoriu Beckham.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY NEW YEAR❤️

Objavu dijeli Hana (@hancross)

Iako je Hanin stil u potpunosti drugačiji od Victorijinog, neki fanovi misle da su fizički, crtama lica, kosom i pogledom, ipak dosta slične. No, neki su se čak potrudili otkriti koliko je Hana visoka - 173 cm, dok je Victoria pak mnogo, mnogo niža - 162 cm, i eto opet nam pada u vodu teza o sličnosti... Ili?

Bavi se modelingom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@asos x @levis ☀️

Objavu dijeli Hana (@hancross)

Hana je, baš kao i Victoria, ako već i dalje tražimo sličnosti, također u modnom svijetu, samo što se ona bavi manekenstvom i modelingom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SS18 campaign with @theraggedpriest 🚀💋

Objavu dijeli Hana (@hancross)

Trenutno radi za agenciju Select Model Management, a možda je prepoznajete iz nekih modnih kampanja za poznate high street brendove poput Asosa, Topshopa i Nasty Gala.

Britanka je

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wys

Objavu dijeli Hana (@hancross)

Iako je prije nje ljubio Amerikanku, ovoga puta Brooklyn se zaljubio u Britanku. Hana je, baš kao i on, rođena u Engleskoj, ali nitko zapravo nije siguran koliko Hana ima godina?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@brooklynbeckham ❤️

Objavu dijeli Hana (@hancross)

Heart.uk piše kako je Hana pohađala Chipping Campden školu te je diplomirala 2016., što bi značilo da trenutno ima 20-ak godina. Brooklyn je također sličnih godina. On ima 19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#BrooklynBeckham #HanaCross

Objavu dijeli Monni1010 (@monni10ww)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday Vibes

Objavu dijeli LIVEFASHIONISTA (@_livefashionista)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

they look so happy , im happy for them . . #brooklynbeckham #hanacross

Objavu dijeli L (@breathingforbeckham)

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    bas je zgodna <3