Bez srama 584 pregleda 07. srpnja 2020.

Trailer za 'The Kissing Booth 2' napokon je vani

screenshot/youtube

Nove ljubavi, nemoguće odluke, prekidi, svađe, drame i najbolja prijateljstva... Što nas sve čeka u dugo očekivanom nastavku?

Trailer za drugi dio filma 'The Kissing Booth' napokon je vani i sad već pomalo znamo što možemo očekivati u dugo očekivanom nastavku Netflixovog teen hita, javlja Seventeen. Uglavnom; mnogo drame, neobičnih zapleta, raspleta i dobrih vibracija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Stigla je nova školska godina, posljednja u srednjoj školi za Elle i Leeja, a ovoga puta sve protječe bez Noah jer je on otišao na studij na Harvard. Iako su Lee i Elle planirali zajedno na UCLA nakon mature, planove će im možda malo pomrsiti Elleina nova ljubavna veza.

Iako veza nje i Noah u početku funkcionira i na daljinu, stvari postanu komplicirane zbog toga što se uopće ne uspijevaju vidjeti, ali i zbog njene ljubomore, a onda se u školi pojavi i novi dečko, Marco, koji će sve još dodatno zakomplicirati. 

POGLEDAJ 1. EPIZODU NOVE JOOMBOOS TEEN SERIJE:

Što će sve još izdogađati, tko će koga ostaviti, tko će biti povrijeđen, hoće li se roditi neke nove ljubavi i tko će se u cijeloj priči pokazati najboljim prijateljem - saznat ćemo zapravo vrlo skoro.

The Kissing Booth 2 na Netflix stiže 24. srpnja. 

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

Tvoja reakcija?