Bez srama 65 pregleda 02. ožujka 2017.

Želite vježbati, ali još ste prelijeni? Ovo je trening za vas

Cool
giphy

Nije lako, ali ako želimo biti zdravi i zgodni, evo nekoliko savjeta koji će pomoći

Bliži se proljeće, a s njim i kratki rukavi, suknjice... Ponekad se čini da je put do dobrog izgleda jako težak, ali potrebno je zapravo samo malo truda.

Ako si i ti odlučio/la skinuti trbuščić koji si dobio/la papanjem preko zime, evo ti par savjeta koji bi ti mogli pomoći u tome.

Voda je zakon! Pij samo vodu. Sokovi i energetska pića puni su šećera i ostalih kemijskih dodataka prehrani od kojih se nećeš zasititi a neće biti tvoj saveznik u dobivanju željene linije.

Vježbanje | Autor: Dreamstime Dreamstime

Pješke polako. Potrudi se hodati svaki dan barem pola sata. Kreći se! Ako si tek počeo/la vježbati neka tvoj trening ne bude dulji od tridesetak minuta jer u suprotnom možeš preforsirati tijelo.

Ne vježbaj svaki dan ako si tek počeo vježbati! Naše tijelo može izdržati svakodnevno kretanje, ali ne i veće fizičke napore. 

I za kraj, kad postigneš željenu formu, nemoj prestati vježbati. Inače ti se tijelo može vratiti na staro. Vjeruj nam, lakše ti je održavati formu nego kretati sve ispočetka. Ali kad vidiš promjenu iznutra i van, nećeš ni htjeti odustati. Sretno :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?