Bez srama 3159 pregleda 17. siječnja 2019.

Jelenu Rozgu uhodio poštar, a Selenu stalker htio ubiti

zenski svijet/instagram

Kad netko nekota uhodi na internetu, to se obično ne smatra toliko velikim problemom. Ali, kad 'stalkanje' postane ozbiljnije, odnosno kad se preseli u stvarni život, to je već potpuno drugačija priča

Iako je i drama srbijanske pjevačice Jelene Karleuše i nogometaša Ognjena Vranješa, čiji rasplet možete pratiti na portalu 24sata, u početku izgledala kao uhođenje slavne pjevačice od strane 'zaljubljenog obožavatelja', ispostavilo se da je u priči nešto mnogo dublje nego što se na prvu činilo. Navodno su njih dvoje zaista imali aferu, a svi detalji nalaze se na 24sata.

Unatoč tome što je ova priča mnogo dublja od tek afere uhođenja, mi smo se svejedno prisjetili nekih od najjezivijih priča uhođenja slavnih osoba na koje ste možda zaboravili ili za njih još niste čuli. Neke od njih, poput one Johna Lennona, nažalost su završile tragično.

Jelenu Rozgu uhodio je 56-godišnji poštar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caught in a moment 🎶❤️( dress by @arileo_split )#music #song #ostani #jelenarozga

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Još 2011. godine započela je afera tijekom koje je našu slavnu pjevačicu Jelenu Rozgu uhodio i slijedio njezin poštar. Gospodin ju je uhodio mjesecima, a kad su mu se suprotstavili njezini prijatelji i rekli mu da je ostavi na miru, on ih je prijavio policiji.

Pjevačica ga je upoznala 2011. dok je pjevala na Noći Imoćana u Dugopolju. Od tada je uhoda nije puštao na miru. Dolazio joj je pred vrata zgrade te govorio da je njegova i da je voli, piše 24sata.

Renati Sopek stalker je na adresu slao pisma

Poznatoj voditeljici i fitness instruktorici Renati Sopek jedan je uhoda na kućnu adresu slao rukom pisana pisma, dok joj je drugi muškarac ispred televizijske kuće u kojoj radi ostavljao košare pune voća. Jednom ju je čekao ispred kuće u autu, a kad je krenuo prema njoj i uhvatio kvaku od njenog auta, ona se brzo zaključala i nazvala policiju. Uhitili su ga, a on se branio da su mu uhođenje naredili izvanzemaljci, piše 24sata.

Stalker Taylor Swift prijetio je da će ubiti sve koji mu se suprotstave

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here we can observe an Australian swiftlet in her natural habitat, a turtleneck. 🐦

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Taylor je čak morala zatražiti zakonsku zabranu pristupa za muškarca koji ju je dugo vremena uhodio. On je, naime, bio uvjeren da je Taylorin suprug i svima je govorio da će ubiti bilo koga tko pokuša stati između njih dvoje. Slao joj je pisma, mailove i tweetove, a neki su bili ozbiljno zastrašujući. Recimo, ova dva:

"Ako bilo tko u Taylorinoj obitelji bude ubijen, ja nisam kriv za to." Ili: "Moja supruga, Taylor Swift, i ja živimo na Beverly Hillsu. Obožavam je. Drugim riječima, jedno drugoga volimo i poštujemo. Nosit ću pištolj kako bih je zaštitio do kraja života."

Stalker Jennifer Lawrence maltretirao je i njezinu obitelj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#jenniferlawrence 💖

Objavu dijeli Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence.world)

Još 2013. godine nepoznati je muškarac tjednima maltretirao Jennifer i njezinu obitelj, a zvao je i slao poruke čak i njezinom bratu. No, nije stao na pozivima. Otišao je u Jennin rodni grad i tražio kuću u kojoj živi njezina majka. Omg...

Rihanni je podivljali fan provalio u kuću

Baš kao i Taylor, i Rihanna je morala zatražiti zakonsku zabranu pristupa za fana, nakon što je bacio stolicu u njen prozor, razbio staklo, provalio joj u kuću i inzistirao da je on njezin budući suprug. To je bio jedini put kad je zaista uspio provaliti u njezinu kuću, a nakon toga joj se više nije smio približiti. Prestrašno.

Jedna od najgorih priča o uhođenju, Selenina priča

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selena 🥀

Objavu dijeli 90s inspired looks 🍒 (@90ssclassy)

U jednoj od najtužnijih priča uhođenja ikad, slavnu pjevačicu Selenu brutalno je ubila poludjela predsjednica njezina fan kluba, Yolanda Saldivar, nakon što su se posvađale oko financijskih problema, do kojih je navodno dovela sama Yolanda. Ona je trenutno u doživotnom zatvoru zbog brutalnog ubojstva pjevačice.

Selenu Gomez fan je htio ubiti jer je bio uvjeren da mu je Bog tako naredio

Selena Gomez također je proživjela najgore trenutke života 2012. godine, kada ju je uhodio poludjeli fan koji je bio uvjeren da mu Bog govori kako mora ubiti slavnu pjevačicu i glumicu. Čak ju je i sam molio da za njega zatraži zakonsku zabranu pristupa kako slučajno ne bi došao u napast. Rekao je da je to jedini način kako ga mogu zadržati podalje od nje, inače ne odgovara za vlastite postupke, piše Hollywood

Najtužnija priča svih vremena, ona Johna Lennona

Još jedna užasavajuća priča o uhođenju ona je o ubijenom pjevaču Beatlesa, Johnu Lennonu. Njega je 1980. godine ispred njegova doma u New Yorku upucao poludjeli fan, nakon čega je ostao na mjestu zločina čitajući dijelove knjige 'Lovac u žitu' sve dok se nije pojavila policija. Proglašen je krivim i dobio je od 20 godina do doživotno u zatvoru.

 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Potato7

    Potato7

    haha reko mu vanzemaljac
  • mala_loodacha

    OMG kakve strašne priče ISSS :O