Bez srama 1994 pregleda 28. studenoga 2023.

Zodijak: Evo tko će vas varati, a tko će biti vjeran zauvijek

canva

Vjernost i odanost osobine su koje svi tražimo kod partnera, no nekada nam se dogodi da ih sami ne ispoštujemo.

Evo koji će vas horoskopski znakovi prevariti u vezi, a koji će vam biti vjerni do kraja života:

Ovan

Ovnovi su vrlo aktivni i traže dosta pažnje, pa nije neobično da 'zastrane' u vezi ako partner ne može pratiti njihov ritam. Šanse da će vas Ovan prevariti su 50-50, pa ako se to i dogodi, očito s njegove strane nije bilo dovoljno emocije.

Bik

Bikovi su među najvjernijim partnerima, i istinski vjeruju u ljubav do groba i monogamiju. Kad varaju, to je obično iz osvete, jer takve drastične prijestupe sami od sebe nikad ne bi napravili.

 | Autor: Canva Canva

Blizanci

Ljubavnici ovog znaka vrlu su mudri i traže intelektualnu simulaciju konstantno. Ako im toga u vezi ili braku nedostaje, nije im strano pronaći to negdje drugdje. Često se zadovolje samo dopisivanjem s nekim drugim, a ako to želite izbjeći, redovite potičite njihov interes.

Rak

Često vrlo nesigurni, Rakovima nikad nije dovoljno pažnje. U potrazi za stalnom potvrdom i 'ego boostom', nije neobično da prevare. Nakon što budu nestašni, često neće ni priznati krivnju, već će ju probati prebaciti na nedužnog partnera.

Lav

Iako su Lavovi puni samopouzdanja i čini se kako uzimaju sve što žele, u srži su lojalni partneru i neće lako ugroziti svoju sreću. Jedino što se ne smije dogoditi je da budete uspješniji, bogatiji ili talentiraniji od njih.

 | Autor: Canva Canva

Djevica

Djevicama možete vjerovati. Vrlo su izbirljivi kod izbora partnera, no kad ga izaberu, onda se njega drže. Unatoč tome, imaju stalnu želju za samoćom i uživanjem u svom miru.

Škorpion

Škorpioni su puni strasti i ona ih često vodi, pa lako prevare čak i samo iz fizičke potrebe. Nepouzdani su, pa je s njima važno održavati strastvenim odnosom

Strijelac

Strasni i slobodni, traže da ih se ne ograničava, pa ako pustite svog Strijelca da diše punim plućima, ne morate se brinuti o nevjeri.

 | Autor: Canva Canva

Jarac

Jarci su vjerni i disciplina im je drugo ime, pa i u slučaju da im nestašne misli padnu na pamet, zaustavit će se na vrijeme. Ne mogu živjeti bez osjećaja da su posebni, pa im to pružite.

Vodenjak

Vodenjaci često mijenjaju želje i jako ih lako one ponesu, pa sami sebi često govore da je njihova ljubavna avantura puka slučajnost.

Ribe

Pripadnici ovog znaka vrlo su maštoviti i često su vjerni, ali ako im je dosadno, ne čudi da ih ljubavna priča ponese u drugom smjeru, a piše 24sata.

Tvoja reakcija?