Bez srama 615 pregleda 02. svibnja 2019.

Zvijezda Game of Thronesa udala se u tajnosti

diplo/instagram

Awww, ovo je preslatko

Sophie Turner, zvijezda megapopularne serije Game of Thrones, udala se u tajnosti za svog zaručnika Joea Jonasa. Ceremonija je bila u Las Vegasu, a vodio ju je imitator Elvisa Presleyja, piše Mirror. Kakav klasik.

Na snimci vjenčanja koja je izašla u javnost čuje se kako Sophie zahvaljuje Bogu što joj je poslao Joea, a zatim jedno drugome obećaju kako će zauvijek biti jedno uz drugoga. Awwww...

 | Autor: diplo/instagram diplo/instagram

 | Autor: diplo/instagram diplo/instagram

Još se ne zna jesu li ovo 'spontano' vjenčanje planirali ili su doslovno u trenutku odlučili otići do kapelice u LA-ju i reći sudbonosno da, ali, kako god bilo, ovo je pregenijalno i totalno klišej. Ali i dalje pregenijalno.

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Preslatkoooo <3