Fancy a. f. 2513 pregleda 04. prosinca 2017.

10 pravila kojih se svaka princeza treba pridržavati

Želiš postati princeza? Ovo su deset pravila kojih se trebaš pridržavati.

Svaka djevojčica je barem jednom u svom odrastanju zamišljala da je princeza. No, s titulom princeze dolazi hrpetina pozitivnih stvari, ali i negativnih poput zabranjenih stvari koje ne smiješ raditi. Ako si se pitala koje su to, donosimo ti deset pravila kojih se svaka princeza treba pridržavati ukoliko želi živjeti u kraljevini. 

1. Zabranjeno davanje autograma. Princezama je dozvoljeno slikati se s fanovima, popričati s njima i uzeti poklone od njih, no davanje autograma nije dozvoljeno. Kraljica Elizabetha boji se kako netko ne bi lažirao potpis princeze.

via GIPHY

2. Zabranjena konzumacija dagnji ili kamenica. Članovima kraljevske obitelji zabranjena je konzumacija ovakvih morskih plodova jer ako nisu svježi i dobro pripremljeni njima se može otrovati. 

3. Svijetla manikura. Svaka princeza mora imati neprimjetne, neupečatljive i savršeno njegovane nokte. Zbog toga je njima zabranjeno nanošenje crvenog laka ili bilo kakve jarke boje. 

via GIPHY

4. Zabranjeno korištenje društvenih mreža. Ako želiš biti princeza možeš se odmah pozdraviti s korištenjem društvenih mreža. Postoje službene stranice kraljevskih obitelji na Twitteru i Facebooku, ali privatne ne. 

5. Zabranjeno ljubljenje u javnosti. Kraljevska kuća smatra da je neukusno izmjenjivanje nježnosti u javnosti. Zbog toga nikad nećete vidjeti princezu i princa kako izmjenjuju poljupce.

via GIPHY

6. Zabranjeno nošenje krzna. Jedna od stvari koje su također zabranjene princezi je nošenje krzna bez obzira radi li se o umjetnom ili o pravom krznu. 

7. Zabranjeno glasanje. Princeza kao i bilo koji drugi pripadnik kraljevske obitelji nema opciju glasanja jer žele istaknuti svoju neutralnost. 

8. Zabrana igranja Monopolyja. Da, ne bi vjerovala, ali princeza ne smije igrati takve vrste društvenih igara jer se vjeruje da one izazivaju svađu i natjecanje. 

via GIPHY

9. Držanje pravila sjedenja. U kraljevskim obiteljima postoji pravilo sjedenja. Svatko zna gdje je njegovo mjesto za stolom, na nekom ceremonijalnom obredu ili u dnevnom boravku. Također, kada je kraljica gotova s obrokom, svi bi trebali prestati jesti. A što ako si još gladna???

10. Odlazak u beauty salon najmanje tri puta dnevno. Tj. frizeri, pedikeri i manikeri posjećuju princezu u njezinim odajama i brinu se o njezinom izgledu. 

via GIPHY

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

Tvoja reakcija?