Fancy a. f. 1088 pregleda 06. siječnja 2019.

Što će 2019. biti in, a što out u beauty svijetu?

buxom cosmetics / instagram

Evo što će biti in, a što out nadolazećih sezona

Svima onima koji mrze ono 'precrtavanje' usana ružem da bi izgledale veće ili prenaglašenih kontura lica laknut će, jer u 2019. godini ti trendovi odlaze u prošlost. Pa, evo što će biti IN, a što OUT nadolazećih sezona, piše BrightSide.

Rumenilo je in, konture su out

Iako je dosad vladalo beauty svijetom, konturiranje, pogotovo ono pretjerano, u 2019. odlazi u povijest. Ove godine nosit će se rumenila! Prirodniji izgled je već dugo popularan, a ove godine to ćemo itekako moći vidjeti.

Manje šminke je in, previše šminke je out

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i got to do things my own way darling

Objavu dijeli Ema Luketin (@emaluketin)

Okej, iako je ovako već neko vrijeme, ova godina će biti posebno obilježena prirodnim make up izgledom. Tek malo korektora na podočnjacima, sloj maskare, prirodne obrve i sjajilo na usnama bit će sve što nam treba.

Precrtavanje usana je out!

Odsad se ruž ponovno nosi samo na usnama, do crte gdje usne završavaju. Nema više onog precrtavanja preko linije usana koje je ne samo pretjerano, nego i očito. Jako očito.

Manje highlightera je in, previše sjaja je out

Sjaj je super, ali opet dolazimo do toga da je ove godine in sve što izgleda prirodno. Pretjerivanje s highlighterima, pogotovo onima u boji, bit će opasno out. Tek koja kap highlightera koji daje prirodan sjaj bit će dovoljna. 

Mat sjenila su in, sjajna sjenila su out

Iako je prošla godina bila u znaku 'wet' izgleda na kapcima, ove godine sjajna i wet sjenila zamjenjuju mat sjenila. No, boje su i dalje itekako dozvoljene.

Casual make up je in, Instagram make up je out

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fresh beauty 💫 @maya_henry Hair by @larazeehair #nikki_makeup

Objavu dijeli Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Iako je svima jasno da make up s Instagrama u stvarnom životu uglavnom ne izgleda kao na Instagramu, sad više nije ni važno, jer takva pretjerana šminka ove godine je out, out, out. Prirodan izgled, casual make up izgled s tek trunkom šminke i isticanje crta lica su u modi.

Smeđi ruž će biti posebno popularan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Smeđi ruževi bili su popularni 90-ih, a kako znamo da se moda 90-ih već neko vrijeme vraća, sad je i ova boja ruža došla na red. Beyonce je već pokrenula trend fotkom na Instagramu, a viđat ćemo ga još mnogo ove godine.

Naglašavanje olovkom ispod donjih trepavica je in

Svi smo si iscrtavali dio ispod donjih trepavica crnom ili smeđom olovkom prije nekoliko godina, a sad se taj trend ponovno vraća. 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    sviđa mi se ovo