Fancy a. f. 490 pregleda 15. listopada 2016.

Ovih 5 frizura nikada ne izlaze iz mode

Gigi Hadid
Ovih 5 frizura nikada ne izlaze iz mode Ovih 5 frizura nikada ne izlaze iz mode Ovih 5 frizura nikada ne izlaze iz mode Ovih 5 frizura nikada ne izlaze iz mode Ovih 5 frizura nikada ne izlaze iz mode Ovih 5 frizura nikada ne izlaze iz mode

Sa šiškama ili bez njih? Kratka ili duga? Valovita ili ravna?

Trendovi u svijetu ljepote mijenjaju se gotovo preko noći, a isto vrijedi i kad su frizure u pitanju.

Vjerujemo da ste se i vi bar jednom našli u nedoumici razmišljajući o mogućoj promjeni frizure, ali niste znale od kud krenuti. Hoće li ono što je sad moderno biti moderno i u budućnosti te hoće li vas za pet godina biti sram frizure koju ste 'furale'? Samo su neka od pitanja koja su vam se sigurno motala po glavi.

Ipak, postoje frizure koje su prava klasika i nikada ne izlaze iz mode, a njihova najbolja karakteristika je što pristaju gotovo svima!

1. BOB 

Nije bitno hoćete li odabrati valovitu ili ravnu verziju ove popularne frizure, s njom jednostavno ne možete pogriješiti! Kad je bob u pitanju, jedina stvar na koju trebate pripaziti je hoćete li mu dodati šiške ili ne. 

Ovu frizuru odlično nosi Taylor Swift (26).

2. STEPENASTO 

Ovu je frizuru vrlo lako održavati i ne zahtjeva puno truda, a vrlo se lako prilagođava svakom obliku lica. Izgleda odlično u strogo počešljanoj varijanti, ali i u razbarušenoj. Izvrstan je izbor za djevojke s tankom kosom jer vizualno stvara dojam gustoće.

U nešto kraćoj varijanti nosi je Jennifer Lopez (46), dok je Gigi Hadid (20) draža duga stepenasto ošišana kosa.

Jennifer Lopez | Autor: Pixsell Pixsell

3. PIXIE

Klasična zaigrana, dječačka frizura osvojila je srca mnogih djevojaka. Jednostavna, a efektna još će bolje izgledati ako se ohrabrite isprobati je s nekom neobičnom bojom. 

Nedavno nas je i Kaley Cuoco (30) oduševila skrativši svoju kosu upravo na ovu dužinu.

4. RAVNO OŠIŠANA KOSA

Djevojčice, tinejdžerice, djevojke i poslovne žene. Sve obožavaju ravno ošišanu kosu, baš kao i Victoria Justice (22). Dobro pristaje svakoj boji, dužini i gustoći kose.

5. ŠIŠKE

Najdraži dodatak u svijetu frizuru su šiške. U posljednje su vrijeme osobito popularne one guste, dugače koje sežu gotovo do očiju, a upravo takve odlično nosi Nicki Minaj (33).

 

U našoj fotogaleriji pogledajte kako slavne dame nose ove odlične frizure!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?