Fancy a. f. 1118 pregleda 11. srpnja 2018.

5 životinja predvidjet će pobjedu Svjetskog prvenstva!

Anapa

Mačka, rakun, tapir, vidra i i bijeli kit idu stopama Paula. Paul je hobotnica koja je prije gotovo 10 godina pogodila tko će biti prvak svjetskog prvenstva

U Rusiji postoji čak 5 čudesnih životinja predviđaju rezultate utakmica! S obzirom da ih ima puno krenimo redom. Upoznajte ih!

1. Ahilej je gluhi mačak, koji živi u muzeju Ermitaž u Sankt-Petersburgu. On je predvidio pobjedu Rusije u prvoj utakmici protiv Saudijske Arabije. Pitate se kako! Pred njega su stavili dvije zdjele s hranom, i on je odabrao pravu. 

 

 | Autor: Profimedia Profimedia

2. Identičnu metodu koristi i rakun imenom Nafanja. Rakun je u već iskusan prognozer. Predvidio je pobjedu Rusije na Svjetskom prvenstvu u hokeju prije tri godine.

 | Autor: Zoološki vrt Irkutski Zoološki vrt Irkutski

3.  U Sočiju je živi vidra Hari koja je predvidjela isti rezultat tako što je bez izabrala loptu u boji ruske zastave.

 | Autor: kavkaz post kavkaz post

4. U Nižnjem Novgorodu budućnost proriče tapir Kleopatra. 

 | Autor: Zoološki vrt Irkutski Zoološki vrt Irkutski

 

5. Čini nam se da se i životinje poput kitova zanimaju za SP ove godine. Naime bijeli kit Puzirjok (Balončić)  je bez beda predvidio nedavnu pobjedu Rusije nad Saudijcima. Jel ga može netko pitat jel zna kakav rezultat biti sutra, u utakmici protiv Engleske!

 | Autor: Anapa Anapa

Kakva su tvoja predviđanja za sutrašnju tekmu protiv Engleske?

 

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna. 

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli. 

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    hahahah e pa moja mačka kaže da mi pobjeđujemo danas
  • Avatar dbeber

    dbeber

    vidraaa wtf?