Fancy a. f. 611 pregleda 05. siječnja 2018.

7 stvari koje su najbolje kad su nove i 'friške'

Neke stvari najbolje su kad su nove i ništa ih drugo ne može zamijeniti!

Volimo nove stvari jer našoj rutini daju neko osvježenje i uzbuđenje, te se o njima više brinemo nego o starima. Zašto? Nove stvari pokušaju okupirati i na neki način privlače naš mozak koji je za njih zanimljiv sve dok se ne pojavi nešto novo. 

Donosimo ti sedam stvari koje su najbolje kada su nove i friške. 

1. Kosa

via GIPHY

Nova boja ili frizura najbolja je kad tek izađeš iz salona. Koliko god to pokušavala imitirati nakon posjeta frizeru, doma nećeš moći postići taj look. No, nije ni svježe oprana kosa za baciti, jelda?

2. Kokice

via GIPHY

Znaš ono kad odeš u kino ili u lunapark ili ispečeš doma kokice prije gledanja filma. Svježe su, tople i tope se u ustima, a poslije kada se ohlade više nisu tako dobre. 

3. Plahte i posteljina 

via GIPHY

Postoji li bolji osjećaj od onog kada svježe otuširan/a legneš u svježe oprane plahte i posteljinu i imaš osjećaj kao da lebdiš na oblaku? 

4. Veze

via GIPHY

Nove simpatije, prvi poljupci, prvi dejtovi. Prvi zajednički tulum i odlazak u kino. To su neke od najljepših uspomena kojih ćeš se sjećati još dugo dugo.

5. Pomfrit

via GIPHY

Dok je svjež i hrskav, mmmm, tko bi mu odolio? A dok se ohladi onda je gnjecav i gadan! Najbolji je dok je skroz vruć, čak smo spremni riskirati i opekotine na jeziku zbog njega, jelda?

6. Tenisice

via GIPHY

Okej, osim starka koje volimo vidjeti iznošene i zaprljane, kada kupimo ili dobijemo nove tenisice na njih pazimo kao na oko u glavi, a kada nas netko slučajno nagazi dobijemo mali živčani slom. 

7. Bilježnica

via GIPHY

Kada počne nova školska godina i otvoriš novu bilježnicu trudiš se u nju pisati lijepo i uredno. Ipak, nakon nekog vremena prevlada šrakopis i od tog jednostavno odustaneš. 

Ako te ljuti kada ti netko stane na nove tenisice ili ti uništi omiljeni bilježnicu, otkrij šest načina kako se riješiti ljutnje i napokon se opustiti. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Posteljinaaaa i biljezniceee, kad onako fino mirisuuu 😍😍😍