Bez srama 1184 pregleda 13. listopada 2017.

6 najboljih načina kako se riješiti ljutnje i konačno se opustiti

Kada si gladan ili pod stresom, nisi svoj. Isto tako je i s ljutnjom, pogledaj najbolje savjeti i riješi se ljutnje.

Svima se događaju loši dani. I sigurno si čula tipične načine kako da se smiriš kada si pod stresom, ljuta ili nervozna. Neki od njih su žvakanje žvake, duboko udahni i slično. Ali ponekad je potrebno i više od toga kako bi se smirila.

via GIPHY

Možda nisi jedna od mirnijih cura i imaš viška energije pa bi možda trebala poslušati naše savjete i riješiti se ljutnje. 

1. Teretana

Yoga, dubok udah funkcionira za mirnije cure, ali ako si jedna od onih koje imaju viška energije- teretana je pravo rješenje za tebe. Koju god da preferiraš vježbu, kada si pod stresom, loše volje i kada baš jako ljuta, u teretani ćeš s nekim spravama i vježbama otjerati sve loše vibre. A malo jače trčanje može tvoj dan preokrenuti za 180 stupnjeva i ubrzo ćeš biti jako sretna. 

via GIPHY

2. Opusti se uz neku poslasticu

Ako si stvarno imala težak dan, jedna od stvari koja će ti poboljšati dan je neka najdraža poslastica poput čokolade, keksića ili možda čaja. Pronađi način i otjeraj sve ljuto od sebe. Zaboravit ćeš na sve probleme dok ćeš jesti čokoladu uz najdražu glazbu ili čak dok ćeš prati suđe. Vrijedi ono pravilo da uz kockicu čokolade ništa ne može biti loše, zar ne? Jedi i uživaj ;) 

via GIPHY

3. Gledaj film

Važno je odmaknuti svoje misli od svega negativnog što ti se dogodilo. Izaberi svoj omiljeni film, možda čak i dva i opusti se. Nemoj zaboraviti na kokice, pozovi dečka ili svoje bff i evo filmske večeri samo za tebe s najdražima. 

via GIPHY

4. Šetnja

Hodaj, trči, planinari... što god te opušta, napravi to. Poznato je da aktivnost utječe na smanjenje stresa. Uvijek možeš planirati ili šetati se kao da si na nekom izletu, pogotovo ako si s društvom. 

via GIPHY

5. Organiziraj se, počisti ili makni neke stvari

Sredi svoju sobu, najdražu prostoriju ili sredi svoj ormar. Morat ćeš se fokusirati na nešto i nećeš misliti na ono što te razljutilo. Plus, gledaj na ovo da ćeš svoju energiju usmjeriti na super i novi izgled- bilo da se radi o sobi ili ormaru. 

via GIPHY

6. Probaj nešto novo

Probaj nešto što dosada nikada nisi napravila. Ne mora to biti nešto drastično, možeš promijeniti frizuru, isprobati neki novi komad odjeće ili se možeš našminkati. Ovo su samo jednostavni primjeri, ali postoje i druge stvari koje sigurno nikada nisi probala. Probaj putovati, sama ili s društvom :) 

via GIPHY

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

LANSIRAJ SE I TI! 

 

 

 

Tvoja reakcija?