Fancy a. f. 826 pregleda 06. prosinca 2017.

8 razloga da zima nije baš tako romantična kako se čini

zenski svijet/instagram

Iako je volimo, baš i nije tako romantična...

Zima ima svoje čari - Sveti Nikola, Božić, Nova godina, darivanje,  pokloni, snijeg, skijanje, gradnja snjegovića, sanjkanje... pa nas ni ne čudi što je zima mnogima omiljeno godišnje doba. Onima koji ju baš ne vole toliko pripremili smo deset razloga kojima  objašnjavamo zašto zima i nije baš tako romantična kako se čini. 

1. Po zimi je zapravo hladno! U svakom filmu čija se radnja odvija po zimi totalno je zanemarena činjenica da je hladno. Likovi hodaju u oskudnoj odjeći, bez dodatne opreme - šalova, kapa i rukavica i smiju se (za razliku od tebe koji si super ne sretan/na kada ujutro iz toplog kreveta moraš otići van na -5).

via GIPHY

2. Snijeg baš i nije tako super. Pogotovo ako zbog njega nastane kolaps u gradu i prometu i trebati ti da dođeš s jednog kraja grada na drugi milijun godina. 

via GIPHY

3. Tople veste često su neudobne i od njih te svrbi tijelo, a vani je toliko zima da ne znaš kako bi uopće preživio/la bez njih. 

via GIPHY

4. Kupnja poklona često zna biti užasno stresna i naporna. Najčešće se dogodi da ne znaš što bi poklonio/la nekom, da nemaš vremena kupiti poklone ili da na kraju ni nemaš novaca za kupnju. A onda kada razmjenjujete poklone ne znaš hoće li se to nekome svidjeti i hoće li to biti jednako dobro kao poklon koji si ti dobio/la.

via GIPHY

5. Skijanje i nije tako jednostavno. Svi se vesele skijanju, a ti si zadnji put na skijama skoro strgao/la nogu već tri puta. 

via GIPHY

6. Kao što smo već rekli, putovanje je koma. Od tramvaja, željeznica, autobusa, pa čak i aviona. Ništa nije jednostavno. 

via GIPHY

7. Sve božićne pjesme ti dosade nakon nekog vremena jer ih puštaju na radiju svaki dan, cijeli dan.

via GIPHY

 

8. Proslava Nove godine često je razočaranje jer uložiš previše truda i novaca kako bi dobro izgledao/la i kako bi se dobro zabavila. 

via GIPHY

Ne propusti ekskluzivan intervju s LayZ-jem o njegovom hitu 'Nije malo' u novom broju magazina JoomBoos Videostar koji na kioske stiže u petak zajedno s mega poklonom - kalendarom sa omiljenim YouTuberima! ! Također, u petak na JoomBoosovom kanalu nemoj propustiti premijeru genijalnog novog spota 'Poklon'!

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u 18 sati u klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!    

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

Tvoja reakcija?