Fancy a. f. 2231 pregleda 22. kolovoza 2021.

Ako planiraš bojati kosu - ovo su najveći trendovi za jesen

canva/youtube

Ako planiraš promijeniti boju kose ususret jeseni, pronašli smo najveće trendove u bojanju kose koji nam dolaze za hladnije mjesece i - baš su wow! Koja boja od ovih ti se najviše sviđa i s kojom bi se usudila poigrati? Provjeri odmah pa trk kod omiljene frizerke u salon...

Bakrena boja

Nije novost da je bakrena boja najhot trend gotovo svake jeseni, pa iznimka neće biti ni ova jesen. Ovo je hrabra boja s kojom ne možeš pogriješiti, daje tvom stilu odvažnost i moć, a nema tko te neće primijetiti kad prošetaš ulicom nakon izlaska iz salona s ovom wow bojom kose!

Peachy Rose Blonde

Nije ni plava, ni smeđa, ni narančasta. Već je nešto između i izgleda stvarno kao tek lagano dozrela breskva. Ova će prekrasna boja biti najveći hit jeseni 2021. godine, piše Vogue, a najviše odgovara curama koje preferiraju suptilnije i nježnije boje na kosi. Totalno je dreamy...

Controlled Gold

Plava boja s maksimalnim sjajem koja izgleda kao da je oduvijek na tvojoj kosi? Prirodno je i dalje najviše u trendu, pa ne čudi da je baš ova boja jedna od najtraženijih te će isto tek biti narednih mjeseci. Ovo je za plavuše koje žele minimalnu promjenu za maksimalan učinak!

Mocha Chocolate

Ne, ovo nije početak pjesme 'Moulin Rouge', ovo je jedna od najtraženijih tamnih nijansi boje za ljubiteljice dark izgleda. Nije toliko tamna da vas preplavi, ima čokoladni podton koji kosi daje svjež i prirodan izgled, a izgleda dobro na svakoj dužini i gustoći kose. Totalno cool!

Warm Espresso

Ako ste više za nešto svjetlije smeđu boju, ova je nijansa savršen odabir za vas. Tamna smeđa boja s nježnim plavkasto-smećkastim nijansama, izgleda možda manje kao espresso, a više kao espresso s malo bademovog mlijeka, ali totalno je neodoljiva kako god okrenete!

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Pogledajte video dana:

 

Tvoja reakcija?