Fancy a. f. 3443 pregleda 21. rujna 2019.

Ari opet trese internet: Izbacila novi 'thank u, next' video

screenshot/youtube/HRT

Internet is shaking again.

Spot za 'thank u, next' koji je Ariana Grande izbacila prije devet mjeseci skoro je srušio internet, a sad je izbacila drugi dio kako bi promovirala svoj novi, istoimeni parfem i ponovno je genijalan. I da, u jednom danu je skupio više od 4 milijuna pregleda.

Drugi dio, devet mjeseci kasnije

Prošlo je taman dovoljno vremena da se neke stvari iz njenog prvog videa iskristaliziraju, pa su se i životi likova iz spota dosta promijenili (khm, beba), ali humor je ostao isti.

Sočni tračevi

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

Kao i u prošlom, i u ovom videu načuli smo razne tračeve o novom Arianinom mirisu. "Čula sam da Ariana ima novi parfem..."

"Navodno je u njega stavila i dio svog slavnog visokog repa. Priča se da je u parfem stavila samo najsočnije maline, pa od tada jedem samo maline kako bi mi dah mirisao na njezin parfem." Ovo su samo neki od njih.

Ruši rekorde

S obzirom na to da je njezin album 'thank u, next' srušio rekord i postao prvi album s više od dvije milijarde on-demand streamova u SAD-u, čini nam se da bi i ovaj njezin novi parfem mogao srušiti neke. Recimo, mogao bi se rasprodati prije nego ga se, svi koji to žele, uspiju dočepati. 

Parfem košta 62 dolara i prodaje se na Ulta Beauty webshopu. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?