Fancy a. f. 5978 pregleda 11. rujna 2019.

Ariana pokušava isfurati kroksice kao legit trend?

ariana grande / instagram

Ne znamo što da mislimo o ovom trendu koji Ariana pokušava progurati. A vi?

Ariana Grande upravo je isfurala najčudniji 'trendy' outfit dosad. Kombinirala je kroksice, bijele čarape, oversized hudicu i svoj prepoznatljiv visoki rep i fotku outfita ponosno objavila na Instagramu.

Ovo je nosila negdje van?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wanderin n wonderin 🍂

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Iako nam je na prvu izgledao kao ouftit 'za po doma', kad smo vidjeli da Ari uz sve to nosi i torbicu, mogli smo vrlo lako zaključiti da je u istom tom outfitu (da, uključujući i kroksice) izašla negdje van.

Vjerojatno će ubrzo postati trend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

baby platypus

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Naravno, koliko god nam ovaj njezin outfit sad izgleda suludo, prilično smo sigurni da će ga vrlo brzo mnoge IT djevojke na Instagramu početi kopirati. Jer, sve što Ariana napravi obično završi kao veliki trend. Pa zašto ne bi i ove kroksice? 

Kako se vama sviđa (ili ne sviđa)?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com