Fancy a. f. 934 pregleda 16. rujna 2019.

Aw ili ugh? Miley i Kaitlynn isfurale iste outfite

kaitlynn/Instagram

Curke stalno pune naslovnice novina, a ovog puta pažnju su privukle istim odjevnim kombinacijama. I nismo sigurni je li nam ovo slatko ili malo pretjerano...

Sad već i ptice na grani znaju da su Miley Cyrus i Kaitlynn Carter zajedno, a stalno nas iznenađuju maleni znaci pažnje između cura. Iako se Liam Hemsworth, Mileyin bivši, skriva negdje u Australiji, cure baš briga za prošlost i prošle veze i baš uživaju u sadašnjosti. Mnogo pažnje posvećuju detaljima svoje nove veze i baš ih briga... Od tetovaža pa do nakita s inicijalnima.

Slatko ili ne?

Možda te zanima... Miley i Kaitlynn otišle korak dalje: Zajedno se uselile u stan

Nedavno su se uselile zajedno, Miley navodno ima tetovažu posvećenu njihovom putovanju, a Kaitlynn nosi prsten sa slovom M. Sada su se pak odlučile i za jednake odjevne kombinacije o kojima su se raspisali mediji, a mi nismo sigurni što da mislimo o ovome...

Curke su bile klasično odjevene u svijetli jeans i crne majice, ali opet dovoljno posebno i jednako da uhvate pažnju paparazza.

Što ti misliš, je li ovo slatko ili totalno cringe? 

 

Novi broj JoomBoos Videostar magazina je na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kaii

    Fuj😋😝😕