Fancy a. f. 368 pregleda 22. srpnja 2019.

Billie Eilish izbacila novi merch u suradnji s Freak Cityjem

Freak city

Ne izbacuju samo youtuberi merch. Billie se udružila sa svojim omiljenim brendom, Freak Cityjem, i napravili su ove genijalne komade.

Već smo navikli da svakih nekoliko tjedana netko od youtubera izbaci svoj merch. Zadnji je to napravio Dennis Domian i njegovi su fanovi oduševljeni majicama, ali ne obožavaju merch samo youtuberi.

Novi komadi u suradnji s Freak Cityjem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@freakcityla @blohsh out now

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

Billie Eilish već ima svoj merch, ali sad je izbacila nove komade u suradnji s Freak Cityjem i sad svi žele naočale, hoodice i topove s njenim potpisom. 

Grafiti, grafiti, grafiti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Freak City✖️Billie Eilish collab out now!

Objavu dijeli Freak City L.A. (@freakcityla)

S obzirom na to da u zadnje vrijeme nosi samo njihovu odjeću i da je doslovno okružena grafitima tijekom cijele 'Bad Guy' turneje, bilo je logično da naprave nešto zajedno. I jesu.

Evo što sve možete naći u Freak Cityju s Billieinim potpisom i koje su cijene. Nisu baš sitnica, a nisu ni toliko gigantske. 

Pogledaj galeriju:

1/6
Kolekcija Billie Eilish x Freak City

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baaaš super :O