Fancy a. f. 5493 pregleda 29. prosinca 2021.

Bixie frizura bit će jedan od najvećih trendova iduće godine

sarahhyland/Instagram

Ako si se ikada poželjela ošišati skroz na kratko i isfurati pixie cut frizuru, ali si odustala kad si se sjetila koliko kratka kosa zahtijeva održavanja i stiliziranja, na pravom si mjestu jer ti u nastavku donosimo ideju za frizuru jako sličnu ovoj, ali koja zahtijeva puno manje brige

Ako pripadaš onoj skupini koja često voli mijenjati frizure i već ti pomalo nedostaje inspiracije, na pravom si mjestu jer ti donosimo ideju za jednu potpuno novu frizuru. Riječ je o frizuri koja je, zapravo, kombinacija dvije jako popularne frizure - pixie cuta i boba, a naziv joj je bixie, piše Popsugar.

"Ova frizura duža je nego pixie cut, ali je kraća od boba i ovdje kosa ne prekriva vrat", rekla je  April Peele, poznata frizerka u iz New Yorka. "Bixie je odlična frizura za one koji se žele ošišati, ali nisu spremni posvetiti se održavanju i stiliziranju jako kratke kose", dodala je April. 

Bixie frizura pristaje svim teksturama kose, od onih kovrčavih pa sve do onih ravnih. Zaista je prilagodljiva i jednostavna za održavanje, pa je idealna ako vam silno treba nekakva promjena upravo sada, prije zime!

Tko je već rezervirao termin kod frizera da mu napravi najtrendy zimsku frizuru sezone? 
 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?