Fancy a. f. 286 pregleda 27. ožujka 2019.

Buzz SNKR tour: TheSikrt, Bruno i 10ficho dolaze!

BUZZ Sneaker Station

Proljeće je tu, a ti još nemaš nove tenisice?

Mi brinemo o tvom stilu, zato ovog proljeća posjeti naš Buzz SNKR tour. Pet tjedana, sedam gradova i tri naša Youtubera čekaju te da izgradiš svoj osobni stil.

 | Autor: BUZZ Sneaker Station BUZZ Sneaker Station

U petak 29.3. startamo u Splitu, pokupiš ekipu i vidimo se u trgovini Buzza Mall of Split gdje će ti Sikrt, Bruno Lukić ili Filip Rebrović pomoć odabrati svoje najbolje tenisice, a usput možda osvojiš i koju nagradu.

 | Autor: BUZZ Sneaker Station BUZZ Sneaker Station

Nisi u Splitu? Ne brini, već drugoga dana 30.3. vidimo se u Zadru, naravno u trgovini Buzza u Supernova centru. Tamo te također čeka odlična ekipa, super mjuza, najbolji odabir tenisica i super cijene kako bi ovog proljeća baš ti vladao modnim trendovima.

JoomBoos ekipa je spremna obići cijelu Hrvatsku i pomoći ti u odabiru najboljih tenisica koje se nalaze u ultimativnom Buzz sneaker stationu.

 | Autor: BUZZ Sneaker Station BUZZ Sneaker Station

Nakon Splita i Zadra, vidimo se i u Puli, Rijeci, Varaždinu i Zagrebu.

Ne zaboravi, petak i subota od 17:00 sati u tvojoj omiljenoj sneaker destinaciji čekaju te tvoji omiljeni Youtuberi i njihove sneaker preporuke.

Sve informacije možeš naći na Buzz Sneakers web stranici!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    cool :)