Fancy a. f. 39 pregleda 21. svibnja 2016.

Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane

Nataša Janjić
Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane Casual je cool: Nova Ecco kolekcija oduševila Zagrepčane

Filozofija ovog brenda je jednostavna - u središtu je stopalo. Da udobnost ne isključuje estetiku uvjerili smo se osobno na predstavljanju nove kolekcije za proljeće/ljeto

Nova kolekcija koja je danas predstavljena u centru Zagreba u trgovini Ecco je sve što želite od svoje obuće: udobnost, stil i stav.

Ecco | Autor: cool.hr cool.hr

Vođeni funkcionalnošću i idejom kako cipela treba pratiti stopalo (a ne obrnuto), Ecco je tvrtka koja je inovativna u punom smislu te riječi: osim kvalitetnih materijala i naprednog dizajna, tajna njihovog uspjeha je u posebnoj, takozvanoj DIP tehnici- bez ljepljenja materijala postižu iznimnu kvalitetu. Upravo zato su Ecco obuća, ali i torbe i modni dodaci omiljeno stajalište ljubiteljica i ljubitelja  casual i cool mode.

Ecco | Autor: cool.hr cool.hr

Sve nam je potvrdila i gošća otvorenja, glumica Nataša Janjić, koja je i sama pikirala nekoliko omiljenih modela. 

Iskreno, nakon što smo ušli u Ecco tenisice, japanke i cipele, sa sigurnošću tvrdimo da su idealne za sve koji vole da se njihov korak uklapa u urbani stil života, bez da im na kraju dana 'otpadnu' noge.

Ecco | Autor: cool.hr cool.hr

U GALERIJI gore donosimo modele iz nove kolekcije, sigurni da između nježnih pastelnih, odvažnih neon i tenisica floralnog uzorka svatko može pronaći (barem) jedan omiljeni par za sebe.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?