Fancy a. f. 272 pregleda 07. studenoga 2017.

Saznajte tko će osvojiti nagradu najboljeg hrvatskog influencera

Diablog

Program drugog izdanja konferencije Diabloga je zatvoren, a do same konferencije ostalo je još samo tjedan dana. Ne propustite saznati sve o rezultatima prvog hrvatskog istraživanja o influencerima, ali i najboljim ovogodišnjim kampanjama.

Tko će biti najbolji bloger u kategorijama gastro, ljepota, moda i putovanja i najboljih brendova saznajte na drugom izdanju konferencije Diablog. 

Po prvi put će se 14. studenog u hotelu Academia u Zagrebu dodijeliti i nagrada najboljem influenceru u 2017. godini po izboru influencera koji su sudjelovali u prvom hrvatskom istraživanju o influencerima, a čiji će rezultati premijerno biti predstavljeni na drugom izdanju konferencije.

Ne propustite biti dio najzanimljivije konferencije, a ulaznice za Diablog po cijeni od 750 kuna mogu se kupiti putem sustava Entrio. A program konferencije pogledajte ovdje.

Kako se mjere učinci blogerskih i influencera saznajte na okruglom stolu na kojem će sudjelovati i marketing menadžer Marko Marković iz Turističke zajednice Istre koji će prezentirati i uspješnu međunarodnu kampanju "Share Istria".

 

Objavu dijeli DIABLOG (@diablog.hr)

Uz kampanju TZ Istre, između ostalih bit će prezentirane kampanje "Vip Vatrice", koja je ušla u finale ovogodišnje nagrade SoMo Borac u kategoriji Tech, kampanja za Microsoft koja je uključivala i angažman mikro influencera, te uspješna blogerska kampanja za brend DOBRO kompanije Žito iz Osijeka.

Novosti o konferenciji možete pratiti na web stranici www.diablog.hr, kao i na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.
 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?