Fancy a. f. 706 pregleda 25. kolovoza 2021.

Domaći glumci i influenceri za jesen preporučuju ove filmove

screenshot/youtube/canva

Jesen nam već polako kuca na vrata i mislimo da je vrijeme da počnete razmišljati o tome kako provesti hladne i kišne dane koji nam predstoje

Iako jesen još nije službeno počela, s ovakvim padom temperature zadnjih dana sigurni smo da su mnogi već poželjeli ušuškati se pod dekicu i sa šalicom omiljenog napitka bingeati serije i filmove koji su nam nekako prikladni samo za jesen. No, ako su vam pomalo dosadili neki od filmova koje stalno iznova gledate i tražite inspiraciju za nešto drugo, na pravom ste mjestu. Naše poznate glumce i influencere pitali smo koje to filmove oni vole gledati kada u zraku već počne mirisati na jesen. Pogledajte što su nam rekli. 

1. SaamoPetraa

Petrini omiljeni filmovi koje bingea obavezno kada jesen pokuca na vrata su: Harry Potter, The Breakfast Club i She's All That.

2. Ivan Validžić

Marko iz serije 'Teini dnevnici' u jesenskoj atmosferi najviše uživa uz filmove Pulp Fiction i sva tri nastavka Lord Of The Rings, a voli pogledati i neke nove serije koje još nije gledao. 

3. Svenky Sven Kranželić

Svenkyju su, baš kao i Petri, najdraži svi dijelovi Harryja Pottera, ali na ovaj popis još je dodao i Last Holiday te Batman: The Dark Knight.

4. Manuela Svorcan

Jedna od naših najpoznatijih radijskih voditeljica i glumica, omiljena Doreen iz 'Teinih dnevnika', rekla nam je da ju na jesen svaki put podsjete filmovi Remember Me, Pretty Woman i Lion.

5. 10Ficho

I 10Ficho je naš influencer koji na spomen omiljenih filmova odmah spominje Harryja Pottera, no tu su se još našli i Coraline, Fantastic Mr. Fox te Halloween.

6. Xniks2x

Nika vam savjetuje da na svoju listu jesenskih filmova dodate još i Green Mile, Inception te Knowing.

7. Petra Kurtela

Nova učiteljica iz 'Teinih dnevnika' s nama je podijelila da su joj od filmova najdraži korejski Oldboy, stara verzija Ghostbustersa te Lars And The Real Girl.

8. Mimiermakeup

Naša najpoznatija TikTokerica, Mimiermakeup, u jesensko vrijeme najviše voli gledati filmove Gone Girl, John Wick te The Girl on the Train

9. Igor Barberić

Omiljenom profesoru iz 'Teinih dnevnika' jesenski ugođaj najviše stvaraju filmovi When Harry met Sally, Legends of the Fall te Halloween. 

10. Mia Leonie

Najdraža 'mean girl' iz 'Teinih dnevnika' poručila je da na svoju jesensku listu filmova obavezno morate dodati i Dead Poets Society, Fantastic Mr. Fox te Amelie. 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Pogledajte video dana:

 

Tvoja reakcija?