Fancy a. f. 477 pregleda 27. travnja 2022.

Met Gala ove godine ima dvije teme. Evo koje su to

Patricia Schlein/PA/Pixsell

Prvog ponedjeljka u svibnju tradicionalno će se održati jedna od najraskošnijih večeri u celebrity svijetu - Met Gala, a sada je otkrivena i tema koju će svi gosti morati ispoštovati svojim outfitima

Iako je od prošlogodišnje Met Gale prošlo tek osam mjeseci, ona se ponovno vraća na velika vrata i to na svoj tradicionalni termin prvog ponedjeljka u svibnju. S obzirom na to da nam je ovaj dan vrlo blizu, Vogue, kao organizator ove raskošne večeri, odlučio je otkriti njenu ovogodišnju temu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

"Dress code za ovogodišnju Met Galu nudi dvije smjernice. Prva je pozlaćeni glamur, a druga je 'white tie'. Iako se prva smjernica može interpretirati na mnoštvo načina, druga je standard odijevanja koji je postavljen sredinom 19. stoljeća", priopćio je Vogue. 

'White tie' kod muškaraca odnosi se na outfit koji se sastoji od crnog fraka i crnih hlača 'na crtu', bijele košulje, bijelog prsluka te bijele kravate ili leptir mašne. Kod žena 'white tie' uključuje dugu večernju haljinu i visoke rukavice.

Met Gala će se tradicionalno održati u Metropolitan Museum of Art u New Yorku, a popis gostiju, kao i uvijek, nije poznat sve dok ne stignu na crveni tepih.

Jedva čekamo vidjeti kako će se celebrityji prilagoditi ovim temama!

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?