Fancy a. f. 3151 pregleda 03. siječnja 2023.

Evo koji će biti najsretniji dan u siječnju za sve znakove

Canva

Svi koji imalo prate horoskop i astrologiju, znaju da je 2022. godina završila retrogradnim Marsom, Merkurom i Uranom što nikako nije bilo pogodno za nas, no dobra je vijest da njihova retrogradnost završava vrlo brzo

Dobra vijest je da Mars konačno završava svoju retrogradnost u Blizancima 12. siječnja što će ujedno biti i najbolji dan za sve horoskopske znakove, piše elitedaily.

 | Autor:

Evo što svaki znak može očekivati ​​tijekom najsretnijeg dana u siječnju:

Ovan 

Mars, vladar vašeg znaka će se 12. siječnja stacionirati direktno u znatiželjnom, razgovornom znaku Blizanaca, donoseći priljev koncepata, mišljenja i ideja. Ako ste imali problema s iskazivanjem svojih misli otkako je Mars retrogradan, ovog ćete se dana konačno osjećati bolje i jednostavnije ćete komunicirati. No, budite oprezni s upuštanjem u žestoke rasprave jer je vrlo vjerojatno da ćete svoje riječi koristiti kao 'oružje'.

Bik

Prolaskom retrogradnog Marsa, poboljšat će se vaše financijsko stanje. Iako ćete imati više novaca, nemojte biti brzopleti i impulzivno trošiti svoju ušteđevinu, racionalnije trošite kako biste što duže bili u dobroj situaciji s financijama.

Blizanci

Sigurno ćete imati pune ruke posla ovaj tjedan, jer Marsove postaje usmjeravaju u vaš znak 12. siječnja. Od 30. listopada od vas se traži da pregledate i preispitate svoje misli, ideje i planove, ali na ovaj dan doživjet ćete poticaj vitalnosti koji vam omogućuje da vratite bistriji um. Samo pripazite na tempo - ovaj će vas tranzit vjerojatno gurnuti u mnogo različitih smjerova. Uzmite si vremena, pogotovo sa stvarima koje zapravo želite 'odgledati' do kraja.

 | Autor: Canva Canva

Rak

Dok vas je retrogradnost poticala da preispitate i polagano promijenite svoje loše navike, 12. siječnja ćete konačno moći stvoriti zdravije rituale.

Lav

Retrogradnost je naglasila potencijalni sukob unutar vaših odnosa s obitelji i prijateljima, što otežava rješavanje problema. No, 12. siječnja bit će vam lakše upravljati teškim razgovorima među vršnjacima, što će vam olakšati da se osjećate saslušanim. Imajte na umu kako sada odlučujete koristiti svoj glas, jer Mars ima tendenciju izoštravanja govora kada je u Blizancima.

Djevica

Ako ste primijetili neka kašnjenja u poslovnom području od 30. listopada, ponovno kretanje Marsa naprijed sigurno će ubrzati stvari. Međutim, pokušajte se ne zatrpati s previše novih zadataka ili projekata. Sada kada je retrogradnost gotova, imate dovoljno vremena da ostvarite svoje ciljeve.

 | Autor: Canva Canva

Vaga

Vi ste netko tko je uvijek željan naučiti nove stvari, a ovog dana ćete se susresti s valom novih perspektiva i filozofija.

Škorpion

Posljednjih nekoliko mjeseci stavili su neke od vaših veza na kušnju, ali ovog dana ćete se osjećati spremnima da se s lakoćom nosite sa svim sukobima. Sada je vrijeme da povučete zdrave granice između svojih osobnih odgovornosti i obaveza drugih i moći ćete s lakoćom komunicirati o tim potrebama.

Strijelac

Iako je od 30. listopada bilo teško riješiti sukobe unutar vašeg društvenog života, Mars koji nastavlja naprijed kroz Blizance omogućit će vam da se učinkovitije uključite u rasprave. Samo imajte na umu novootkrivenu izravnost koja se sada događa - ne želite uzrokovati nepotrebne rascjepe u svom ljubavnom životu.

 | Autor: Canva Canva

Jarac

Od 30. listopada od vas se traži da usporite i razmislite o svojim metodama produktivnosti, ali ovog ćete mjeseca jedva čekati da izbacite neke stvari sa svog popisa obaveza. Vodite računa o sagorijevanju - od ovog povećanja vitalnosti moglo bi vam se zavrtjeti u glavi.

Vodenjak

Ovog mjeseca Mars koji je stacioniran izravno u Blizancima donijet će val energije u vaše kreativne potrage i strasti. Iako ste možda primijetili malo besposlice u ovom području od 30. listopada, ovaj tranzit donosi svježe ideje i koncepte za različite načine na koje odlučite uživati. Dopustite si igru ​​i budite znatiželjni — vjerujte nam, nakon ove retrogradnosti, to zaslužujete.

Ribe

Ako ste u zadnje vrijeme bili nesigurni oko provedbe novih ideja ili koncepata u svom domaćinstvu , očekujte porast jasnoće ovaj tjedan. Samo imajte na umu potencijalne sukobe u svom obiteljskom životu, dok Mars ubrzava - sada je sjajno vrijeme da mudro odaberete riječi, ako se upuštate u žestoke rasprave iza zatvorenih vrata.

 | Autor: Canva Canva Veselite li se 12. siječnju?

 

 

Tvoja reakcija?