Fancy a. f. 26 pregleda 21. listopada 2015.

FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice

Balmain
FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice FOTO: U trgovine H&M stiže raskošni glamur za prave trendseterice

Dizajnerska suradnja između dva velika modna imena rezultirala je veličanstvenom kolekcijom koja je oduševila čak i Beyonce, a promoviraju ga Gigi Hadidi i Kendall Jenner

Kolekcija će biti dostupna od 5. studenog u 250 trgovina diljem svijeta, pa tako i u H&M u Shopping Centru Cvjetni u Zagrebu. 

Ovu zanimljivu kolekciju karakterizira dominacija zlatne i crne boje, a prožeta je i intenzivnim printevima. Balmain na prepoznatljiv način kombinira ulični stil i visoku modu. Senzualan je, raskošan i glamurozan, a obožavaju ga i Beyonce, Rihanna te Kate Moss.

U kampanji su se pojavile i Kendall Jenner te Gigi Hadid, koje su poznata modna imena ali i miljenice slavnog dizajnera Olivera Rousteinga.

Osim odjeće, kolekcija sadrži i asesoare za cure i dečke. Zavirite u našu galeriju i pronađite savršene komade za sebe! :)

Tvoja reakcija?