Fancy a. f. 1800 pregleda 19. listopada 2017.

Gol i mokar: Davor se za novu epizodu skinuo i zapjevao

Petar Glebov /Pixsell
Gol i mokar: Davor se za novu epizodu skinuo i zapjevao Gol i mokar: Davor se za novu epizodu skinuo i zapjevao Gol i mokar: Davor se za novu epizodu skinuo i zapjevao Gol i mokar: Davor se za novu epizodu skinuo i zapjevao Gol i mokar: Davor se za novu epizodu skinuo i zapjevao Gol i mokar: Davor se za novu epizodu skinuo i zapjevao Gol i mokar: Davor se za novu epizodu skinuo i zapjevao

Svi volimo goste iznenađenja, a posebno one koji nam s neba padnu u krilo. Pogledajte s kojim je "svemircem" The LazyWAVE ovog puta imao posla i kakav izazov su pripremili za nju/njega.

Davore ne tražimo zvijezdu na nebu nego na zemlji - objasnila mu je Petra. No Davor se nije dao. Zvijezdu Videostara tražio je u susjednoj zgradi, stanovima pa i kupaonici.

Što se to događa s Davorom pod tušem, zavija li ili pjeva Petra, ne propustite danas u podne pogledati JoomBoos YouTube kanal i uživati u novoj epizodi Videostara.

 

A ako vas zanima kako je izgledalo behind the scenes, pogledajte u galeriji.

 

Pratite JoomBoosov youtube kanal i saznajte sve što vas zanima o najzanimljivijem on line talent showu.

 | Autor:

Ne čekajte prijave traju do 22. listopada. Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadaj video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošalji ga na videostar.joomboos.hr i osvoji put u Hollywood. Osim minglanja sa zvijezdama, osvoji i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćeš sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. Ako imaš prijatelja za kojeg misliš da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkaj jer ako uđe u finale, osvojit ćeš 1000 kuna. 

Prisjetite se kako je izgledala i prva epizoda Videostara.

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • anamarijaa13

    Omg Lana!! 😍😍 nadam se da će snimiti duet s Davorom gerbusom, sigurna sam da će biti hit isto kao i Majica ili Odlaziš...