Fancy a. f. 833 pregleda 06. travnja 2018.

Harry Potter boja kose koja ostavlja bez daha!

zenski svijet/instagram

Što sve možemo napraviti s bojama za kosu, nismo ni mi sami sigurni. No, nikad nam nije palo na pamet da se može postići i ovaj efekt!

Ovog proljeća trendove je šokirala i ova tehnika bojenja kose kao i upotreba više boja kako bi se postigao efekt “Harry Potter” boje.

Prvi put je ovakav način bojanja dokumentiran na Instagramu poznate stilistice Crystal Casey. Casey je na svom Instagram profilu objavila dugotrajan proces nastanka ovakve boje na kosi, i zabilježila je WOW efekt.

Pa sa sigurnošću možemo reći da će ovo biti jedan od trendova za ovu godinu i toplije vrijeme.

Sama boja je inspirirana kućom Gryffindor koja se pojavljuje u knjizi Harry Potter, no dodan je mali twist.

Ove upečatljive boje su nastale miješanjem bazičnih tehnika balayage-a i tehnike stapanja boja. 

Ovakva kombinacija rezultirala je boji koja nalikuje napuknutom granitu. Iako se čini da kosa ima horizontalne ravne poteze s bojom, to je samo varka. Casey je bojila kosu dijagonalno i vertikalno kako bi postigla WOW izgled, dubinu i višedimenzionalni izgled kose!

10 bodova za Gryffindor!

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra. 

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar dbeber

    dbeber

    10 bodova za Slitheryin