Fancy a. f. 7 pregleda 19. siječnja 2016.

Hrvatski proizvod osvaja Ameriku!

Startas
Startas

Visoke ružičaste tenisice svaka trendseterica mora imati

Moda je odavno prestala biti ozbiljna stvar i postala je poput pravog "dječjeg igrališta". U osmišljavanju odjevnih kombinacija vrijedi pravilo: 'Što razigranije - to bolje'.

To ćete pravilo vrlo lako pronaći i na stranicama modne bibilije - Voguea

Na pitanje što treba imati svaka djevojka koja voli takvu modu, Vogue odgovara: 'Startas' tenisice u ružičastoj boji! Naime, predivne visoke tenisice s bijelim jednorozima, hrvatskog branda 'Borovo', osvanule su u prilogu ovog popularnog časopisa, a cijeli je članak inspiriran školskom modom u koju su se ove tenisice savršeno uklopile. 

Startas | Autor: Startas Startas

Riječ je o 'Startasicama' iz ovogodišnje proljetne kolekcije koje se na američkom tržištu prodaju po cijeni od 80 dolara, ali će se na policama domaćih dućana uskoro moći pronaći po nešto nižoj cijeni, poručuju iz Borova.

Nakon što je vijest o popularnosti 'preko bare' došla i do Startasove Facebook stranice, iz Borova su poručili kako se jako ponose svojim djelatnicima.

 

PONOSNI smo na sve naše djelatnike!!!Najutjecajniji svjetski modni časopis Vogue u svom izdanju predstavio je naše Startasicehttp://bit.ly/1IN3uj8

Posted by Startas on Monday, 18 January 2016

Tvoja reakcija?