Fancy a. f. 1188 pregleda 23. rujna 2021.

Imamo par ideja za uređenje sobe kao iz časopisa

caraloren/asya.rosh/instagram

Ako misliš da su tvojoj sobi već očajno potrebne neke promjene, nastavi čitati članak jer ti donosimo nekoliko savjeta kako učiniti da ona bude pravi mali raj za opuštanje

Više se ne osjećaš u potpunosti zadovoljno kada pogledaš svoju sobu i misliš da je pravo vrijeme za neke promjene? Onda se nalaziš na pravom mjestu jer smo mi za tebe na portalu Seventeen pronašli pet ideja kako izgled svoje sobe možeš podići na viši nivo, a da pritom ne ostaneš 'švorc'.

1. Možeš prebojati svoj stari namještaj

Ako ti je već dosadio tvoj smeđi noćni ormarić (ili bilo koji drugi komad namještaja) koji samo narušava sklad tvoje sobe, nemoj ga bacati. Novi život mu možeš udahnuti tako što ćeš ga prebojati u neku boju koja bolje odgovara tvojoj sobi, a to može biti bijela, tamno zelena, ljubičasta... Ma koja god boja ti se sviđa! Također, možeš dodati i neke naljepnice za poseban efekt.

2. Kupuj namještaj na rasprodaji

Ako ti nedostaje neki komad namještaja, ne moraš potrošiti cijeli svoj budžet samo na njega. Kao odlično rješenje ovdje ti mogu poslužiti razne rasprodaje te internetske stranice i sajmovi na kojima se prodaje polovni namještaj. Na takvim stranicama i sajmovima možeš pronaći i odlične vintage komade. 

3. Uokviri fotke i postere

Ako svoju sobu želiš ukrasiti fotkama ili posterima, nemoj ih samo zalijepiti selotejpom na zid nego ih sve uokviri. Tako ćeš svojoj sobi dati dašak elegancije i sofisticiranosti. 

4. Riješi se nepotrebnih stvari

Ako pripadaš u skupinu onih ljudi koji čuvaju apsolutno svaku sitnicu koju su ikada dobili (uključujući i papir za zamatanje) ili čuvaš bilježnice i udžbenike iako si davnih dana prestao/la ići u školu, vrijeme je da se svega toga riješiš. Čim iz svog prostora izbaciš nepotrebne stvari, vjeruj nam, osjećat ćeš se puno lakše i prostorija će izgledati puno bolje.

5. Posteljina je najbolja dekoracija

Promijeniš li boju i uzorak posteljine u neki koji odgovaraju drugim dekoracijama i boji zidova u sobi, odmah ćeš svojoj sobi dati dašak luksuza i stvorit ćeš potpuno drugačiju atmosferu.

Tko se odmah sada baca na renovacije? 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

 

Tvoja reakcija?