Fancy a. f. 1021 pregleda 08. rujna 2019.

James Charles optužio poznati brend da su ga iskopirali

james charles/Instagram

Sprema li se to nova drama za popularnog beauty gurua? Ili će ovoga puta odustati i sve će ostati samo na provokacijama? Tek trebamo vidjeti.

Beauty guru i youtuber James Charles optužio je poznati makeup brand Wet n Wild da su iskopirali njegovu popularnu paletu sjenila koju je radio u suradnji s Morpheom.

Sve je počelo kad su oni teasali izgled nove palete

Sve je počelo kad su iz Wet n Wilda na Twitteru teasali kako će izgledati njihova nova paleta napravljena za Ru Paul's DragCon in New York City. Ova famozna '40 paleta' koja je naljutila Jamesa trebala bi u prodaju doći ove jeseni.

Jamesova paleta ima 49 nijansi i izašla je krajem prošle godine te je odmah postala veliki hit i brzo se razgrabila. Cijena joj je 39 dolara. Ova nova Wet n Wild paleta trebala bi koštati između 25 i 29 dolara, javlja BuzzFeed News.

Lijevo je Wet n Wild paleta, a desno je Jamesova paleta

 | Autor: screenshot screenshot

Kad ih usporedimo, moramo se složiti da postoje dosta velike sličnosti u nijansama jedne i druge palete, iako nisu baš u potpunosti iste. No, ljudima nije trebalo dugo da počnu optuživati Wet n Wild na Twitteru i krenu braniti Jamesa.

Situaciju je na Twitteru komentirao i sam James

Iz Wet n Wilda su se, pak, dobro našalili i na Twitteru objavili meme, fotku paleta i ispod napisali:

"No, zasigurno nismo kopirali cijenu..." Aludirajući, naravno, na to da je njihova paleta prilično povoljnija od Jamesove... Ups.

Hoće li ih James zaista tužiti i kako će ova priča završiti, znat ćemo, vjerojatno, vrlo skoro. Javit ćemo vam detalje.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Opaaa