Fancy a. f. 772 pregleda 13. prosinca 2019.

'Kad sam vidjela čime si trujem kožu, sve sam bacila u smeće'

Lana Jurčević

Lana Jurčević otkrila je tajnu svoje beauty rutine i priznala da je kokosovo ulje svakodnevno spašava. Koristi ga ujutro, popodne i navečer, a na ovom prirodnom dragulju gradi i svoju uspješnu poduzetničku priču

Lana sa svojim pratiteljima svaki dan u vlogovima dijeli svoj poduzetnički put, a njezina La Piel priča počela je prije otprilike dvije godine, iako je ideja nastala puno ranije.

"Prije otprilike četiri godine osmislila sam brend, pokrenula stvari, našla suradnike i proizvodnju za svoje različite kozmetičke proizvode. Valjda sam čekala pravo vrijeme", izjavila je Lana za Tportal, a danas njezine proizvode obožavaju Adriana Lima, Maja Šuput, Ivana Mišerić,  Ecija Ivušić, Ivana Vida, Lucija Lugomer i druge poznate cure.

Kozmetika kao glavni biznis

 | Autor: la piel la piel

Danas joj je proizvodnja prirodne kozmetike jedan od glavnih biznisa.

"Znam da ljudi mene obično doživljavaju i prepoznaju kroz moju glazbu, nastupe, adrenalin, bum-tras energiju, ali upravo kozmetika, upravo cijal ta priča je nešto baš onako za moju dušu", ispričala je ova glazbenica i poduzetnica te objasnila zašto svoje proizvode bazira isključivo na prirodnim sastojcima.

'Shvatila sam čime trujem vlastitu kožu'

Vlastitu kozmetičku liniju pokrenula je nakon što je sve stare proizvode odlučila baciti u smeće.

"U jednom sam trenutku toliku vrijednost kozmetike koju sam imala u svojoj kupaonici odlučila doslovno baciti u smeće. Ostavila sam samo jednu jedinu stvar jer sam shvatila kolika količina silikona, parabena, sulfata, parafina, petroleja je u svim tim proizvodima i koliko isti štete našoj koži", rekla je.

Koja je onda Lanina tajna?

Svojim je obožavateljicama nedavno iz prve ruke pokazala kako nastaju sve njezine kremice, mazalice, ulja, scrubovi i balzami. Umjesto sastojaka koje je navela, Lana u svojoj beauty rutini danas koristi isključivo prirodne sastojke.

Kokosovo ulje, argan, orahovo ulje i kava tajna su Lanine rutine i sjajne, zdrave kože, a tu tajnu u blogovima dijeli i s drugima.

Zašto je kokosovo ulje dobro za kožu?

  • pomaže hidratizirati kožu
  • pomaže bržem zarastanju i obnovi kože
  • umiruje nadraženu kožu
  • ima antifungalno i antibakterijsko djelovanje
  • štiti kožu od štetnih tvari

Lana, koja je uvijek sto posto uključena u svaki korak procesa proizvodnje ovih prirodnih mazalica, obožava kokosovo ulje jer je, tvrdi, zdravo i može ga se koristiti na sto različitih načina. Zato ga je i ubacila u Beach BABE ulje, koje žene obožavaju.

Orahovo i arganovo ulje za sjaj i hidrataciju

Osim kokosovog, Lana svoje proizvode bazira na orahovom i arganovom ulju, koja, uz brojne druge dobrobiti, koži daju zdravi sjaj i hidratiziraju je. 

Orah djeluje i kao antioksidans, usporava starenje te sprječava nastajanje bora i sitnih linija na koži lica, zbog čega mu se Lana uvijek ponovno vraća i zbog čega ga obožava. Scrubovi koje koristi na bazi su kave i prirodnih šećera, a svi sastojci koje koristi u svojim proizvodima su, tvrdi, provjereni i kvalitetni.

Želi da žene budu stvarno zadovoljne proizvodima

 | Autor: la piel la piel

"Povjerenje svojih kupaca ne želim dobiti na temelju svog imena, već time da žene zaista budu zadovoljne proizvodima, jer u svaki od njih su uloženi mjeseci i mjeseci traženja prave formule, teksture i odabira sastojaka", objasnila je.

Adriana Lima, Jelena Perić, Maja Šuput, Ivana Mišerić, Zorannah, Lana Klingor, Žanamari, Iva Šarić, Ecija Ivušić, Antonija Šola, Maja Bajamić, Ivana Vida, Martina Boss i Lucija Lugomer samo su neke od zvijezda koje obožavaju i redovito koriste proizvode njezinog kozmetičkog brenda.

Za sve obožavatelje brenda je nedavno organizirala i intimno druženje na kojem je proslavila svoju uspješnu poduzetničku priču te pokazala kako njezini proizvodi nastaju. Druženje je nazvala 'pravom pravcatom meditacijom.'

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LANOM:

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?