Fancy a. f. 192 pregleda 31. ožujka 2023.

Kako preporoditi kožu ovog proljeća? Evo par savjeta

canva

Novo godišnje doba uvijek nam je savršena prilika za svježi start na našoj koži. Kako o njoj brinuti sad kad nam je stiglo toplije vrijeme? Evo par vrlo jednostavnih, a vrlo korisnih savjeta koje svatko može primijeniti kod kuće

1. Čisti kožu temeljito svaku večer

Tijekom dana na koži se nakuplja višak sebuma koji začepljuje pore i potiče razvoj nečistoća. Čak i ako tijekom proljetnih mjeseci ne nosiš tešku šminku ili ju ne nosiš uopće, to ne znači da kožu lica nije potrebno temeljito očistiti navečer prije odlaska na spavanje. A najbolji mogući tretman tvojoj koži mogu dati blagi gelovi za umivanje.

 | Autor: canva canva

Upravo takav je Nivea DERMA Skin Clear gel za umivanje, koji pruža intenzivno čišćenje, uklanja višak masnoće i sprječava ponovnu pojavu nepravilnosti. Vrijedi ga uvrstiti u svakodnevnu rutinu, koža će ti itekako biti zahvalna.

2. Biraj lakšu šminku i nanosi je manje

Toplije vrijeme zove na to da kožu što više pustimo da diše. A kako to najbolje napraviti? Pa, laganijim makeup proizvodima na bazi vode koji će je dodatno hidrirati čak i kad ih nosiš te, isto tako, manjom količinom makeupa, pogotovo kad je riječ o dnevnoj rutini.

 | Autor: canva canva

Lagani puder, korektor, maskara i balzami za usne super su izbor za odlazak na posao, na faks ili u školu, a za večernji makeup, čak i ako biraš više šminke, odaberi onu koja je neće otežati i izazvati nepravilnosti. I naravno, nikad ne idi na spavanje sa šminkom na licu! Veliko NE!

3. Ne zaboravljaj na piling lica

No, odmah da na početku napomenemo, piling nije preporučljivo raditi prečesto. Za kožu lica koju želimo učiniti i održavati što zdravijom, najbolje je piling raditi dva do maksimalno tri puta u tjedan dana. 

 | Autor: NIVEA NIVEA

NIVEA DERMA Skin Clear piling je idealan saveznik svaki puta kada je u tjednu TO vrijeme, a osim što nježno odčepljuje pore i poboljšava teksturu kože, istovremeno pomaže u smanjenju mitesera i prištića, što je stvarno super plus!

4. Hidriraj kožu - izvana i iznutra

Hidratacija kože jedan je od najvažnijih i najjednostavnijih koraka kako je održavati sjajnom, zdravom i lijepom, a toliko je često zaboravljen. Osim iznutra, pomoću vode koje dnevno trebamo unositi dovoljno i uravnotežene prehrane kojom je hranimo, kožu valja hidrirati i izvana. 

 | Autor: canva canva

NIVEA DERMA Skin Clear toner za lice izvrstan je baš za taj zadatak jer čisti kožu i daje joj dodatnu hidrataciju bez začepljenja pora. U isto vrijeme smanjuje masni izgled koji nitko ne voli na svom licu, a već u sedam dana ćete primijetiti da vam koža izgleda bolje, zdravije, energičnije!

 | Autor: canva canva

Informacije o svim genijalnim Nivea DERMA Skin proizvodima pronađite na njihovoj službenoj stranici, a onda se bacite na proljetno čišćenje - neka vaša koža ponovno prodiše!

 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s brendom Nivea po najvišim standardima JoomBoos Native Studija.

Tvoja reakcija?