Fancy a. f. 50621 pregleda 31. siječnja 2021.

Koja boja kose ti najbolje odgovara prema horoskopu?

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Ako planiraš promijeniti boju kose i uskoro ćeš kod frizera, ali još nisi sigurna koju bi boju trebala odabrati za sebe, možda tvoj horoskop ima odgovor? Reci nam što si 'po horoskopu', a zatim pogledaj koja boja kose baš tvom znaku najbolje odgovara. Jesi li zadovoljna odabirom?

Ovan: Bakrena smeđa

Vatrenim i emotivnim Ovnicama najviše odgovaraju snažne, uočljive i neobične boje kose. Među njima je i bakrena smeđa koja daje suptilan crvenkasti odsjaj i nije previše napadna, ali ćete se njome svejedno istaknuti gdje god dođete. A vama se to jako sviđa!

Bik: Balayage

Bikice su stabilne, odlučne i inteligentne, ali kad je kosa u pitanju, ne vole previše eksperimentirati. Ako ne furaju svoju prirodnu boju, onda se često odlučuju za balayage - suptilne plave pramenove koji se stapaju s njihovom prirodnom bojom kose. A baš to im najbolje i stoji!

Blizanci: Crvena boja

Blizanci obožavaju eksperimentirati s kosom pa je tako za njih hrabar odabir uvijek i najbolji odabir. Jarko crvena boja odgovara njihovoj osobnosti, žaru i hrabrosti koji ih vode kroz život. 

Rak: Plava boja

Račice su tajanstvene i emotivne te izuzetno nježne, a njihovoj osobnosti najviše odgovaraju nježne nijanse boja kose. Recimo, plava boja! To je njihova 'signature' boja i definitivno im najbolje stoji od svih.

Lav: Crna boja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lori (@moonchild113_)

Lavice vole biti u centru pažnje i često furaju dugu kosu, a najvažnije im je da je kosa zdrava i da sjaji. A koja će im druga boja dati taj poseban sjaj kao crna? Ne postoji bolja alternativa! Osim možda tamno smeđe boje...

Djevica: Smeđi balayage

Djevice slijede trendove i vole furati ono što je moderno, a od svih ovogodišnjih trendova kad je kosa u pitanju, ovim trendy ženama najviše odgovara suptilni smeđi balayage. Ništa previše napadno, ali jako, jako moderno. Pun pogodak. 

Vaga: Platinasto plava

Vage su zavodljive, lijepe, inteligentne i posebne pojedinke, a kad prođu pored vas jednostavno ih ne možete ne primijetiti. Vole hrabre modne odabire i jarke boje odjeće, ali kad je kosa u pitanju, ipak igraju na nešto sigurnije. Idealna boja za njih i njihova nježna lica definitivno je platinasta!

Škorpion: Pink boja

Neobične, pametne i zanimljive avanturistice - Škorpionke se vole isticati gdje god bile. Često mijenjaju boje kose, a najviše im ipak odgovara razigrana pink, zbog njihove neukrotive i razigrane osobnosti!

Strijelac: Smeđa boja

Strijelčice obožavaju prirodu i sve što je neutralno, prirodno i jednostavno. Njihov je životni moto 'bez pretjerivanja, molim', a iako najčešće furaju svoju prirodnu boju kose, kakva god ona bila, ako se i odluče za bojanje kose, najviše bi im svakako odgovarala jednostavna, smeđa boja.

Jarac: Siva boja

Iako im ponekad prigovaraju da su previše ozbiljne i da se ne znaju zabavljati, kad je kosa u pitanju, Jarčice se itekako zabavljaju. Obožavaju mijenjati boje na kosi, a omiljene su im sve nijanse 'metalnih' boja. Siva boja kose za njih je, tako, pun pogodak!

Vodenjak: Tamno smeđa boja

Ako išta vole, Vodenjačice na kosi vole prirodan izgled. U obzir dolaze eventualno pramenovi, ali nikakve jarke boje! I zato je savršen odabir za njih klasična, tamno-smeđa boja kose!

Ribe: Boja šampanjca

Ribe su izuzetno emotivne i povučene, a kad je kosa u pitanju, rijetko se odlučuju na neke ekstremne promjene. Za njih je savršena boja šampanjca, koja je u isto vrijeme romantična i jako simple. 

 

Zimski JoomBoos Posterbook pronađite na svim kioscima Tiska.

 | Autor:

Tvoja reakcija?