Fancy a. f. 678 pregleda 04. srpnja 2020.

Korneliji je tek 15 godina, a već rastura: Novi hit zove na ples

Kornelije se možda sjećate po nastupima u showu 'Zvjezdice'!

Kornelija Petak (15) jako je mlada, a već jako uspješna na domaćoj glazbenoj sceni. Prošle se godine javnosti predstavila svojim prvim singlom 'Zapleši', a ovoga puta predstavlja još jedan 'plesni hit'.

 | Autor:

Ovoga puta riječ je o pjesmi 'U ritmu Marimbe' koji će vas natjerati da se dignete na noge i zaplešete!

POGLEDAJTE VIDEO:

Ove talentirane 15-godišnjakinje možda se sjećate i po nastupima u glazbenom showu 'Zvjezdice', gdje je mnoge oduševila svojim moćnim izvedbama hitova 'Respect', 'Mercedes Benz', 'Simply The Best' i brojnih drugih. 

Kornelija je članica splitske škole Music Talents, a sa svega 13 godina krenula je surađivati s Croatia Recordsom, čime je postala najmlađa članica ove velike glazbene obitelji.

 | Autor:

"Gajim posebnu ljubav prema glazbi i pjevanju. Za pjevanje sam se počela zanimati s nepune tri godine, a u privatnu glazbenu školu sam krenula sa 9 godina i to pri udruzi 'Music talents' kod mentorice Teane Kovačević. Kroz mnogobrojne nastupe koje sam do sada imala polako sam se uzdizala i gradila svoje pjevanje, a to radim i danas. Svaki novi nastup za mene je jedno novo iskustvo, praksa i usavršavanje", rekla je.

Ako je želite i dalje pratiti i vidjeti što nam još sve sprema, pratite je na YouTubeu i Instagramu i plešite uz njene zarazne hitove!

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

Tvoja reakcija?