Fancy a. f. 1127 pregleda 13. prosinca 2017.

Marko Vuletić: "Škola mi je trenutno bitnija od YouTubea"

marko_vuletic@instagram

Osamnaestogodišnji Marko otkrio je JoomBoos ekipi što se događa s njegovim YouTube svijetom.

Imali smo priliku popričati s YouTuberom Markom Vuletićem koji ima čak 116,289 subscribersa, a na svojem kanalu objavljuje zabavni sadržaj zbog kojeg ga prati brojna publika. Marko nam je ekskluzivno otkrio planira li uskoro komentirati neku pjesmu i zašto to uopće radi. 

1. Reci nam Marko, koju sljedeću pjesmu planiraš komentirati? 

- Ne znam. Ako će izaći nešto od JoomBoosa onda ću vjerojatno to, ali za sad nemam još ništa u planu - nasmijao se Marko, a mi nekako vjerujemo kako odabiranje pjesama dolazi potpuno spontano. 

2. Zašto uopće komentiraš pjesme? 

- Iskreno, to mi je lagano raditi jer sam preopterećen sa školom i završnim radom kojima sam u potpunosti posvećen. Završni rad mi je trenutno puno bitniji nego YouTube - rekao je Marko, a mi ga u potpunosti razumijemo jer je teško gurati školu i biti poznati YouTuber. 

3. Jesi li ljubitelj božićnih pjesama?

- Da, ali ne vjerujem da ću njih komentirat. Trenutno sam zaluđen sa Siom i njezinim cijelim božićnim albumom. Veselim se i božićnim praznicima. Taman će mi dobro doći malo odmora - objasnio je. 

4. Kako ti je bilo na proglašenju pobjednika druge sezone VideoStara?

- Super. Baš super. Bruno mi je rekao kad se prijavljivao da želi pobjediti, tako da sam očekivao njegovu pobjedu. Znam da je najviše bio zagrižen za to. I baš mi je drago da je on pobjedio - rekao je Marko. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Sve o novoj originalnoj JoomBoos pjesmi, ali i ekskluzivan intervju sa LayZ-jem možeš pronaći u novom broju magazina JoomBoos Videostar!. Ne čekaj jer uz omiljeni magazin imamo i pravo iznenađenje - megapoklon! Prvi youtuberski kalendar čeka da ga staviš na zid.

 | Autor:

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?