Fancy a. f. 970 pregleda 30. kolovoza 2018.

Misliš da ti smeta neka hrana? Lice daje odgovor!

Pinterest

Iako možda toga niste svjesni, dosadni prištići, akne, bore i mnogi drugi simboli vam mogu upućivati na netoleranciju prema pojedinoj hrani...

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1940 ljudi. Ovo su njihove priče... Više na: https://nestali.24sata.hr/

Već ste nebrojeno puta čuli kako je upravo koža ogledalo zdravlja, a ako je vaše lice prekriveno prištićima i bolnim aknama, moguće da se problem skriva u - hrani! Naime, vjerojatno vam određene namirnice ne odgovaraju, a prema pojedinim istraživanjima postoje četiri vrste lica prema tipu osjetljivosti na hranu.

Vino

via GIPHY

Imate naglašene bore između obrva, spuštene kapke, proširene pore, a lice vam se na pojedinim dijelima suši i peruta. Obrazi su vam crveni, a crvenilo je vidljivo i ispod očiju. Uzrok? Pretjerano konzumiranje alkohola.

Gluten

Natečeni i crveni obrazi mogu biti i simbol tzv.'gluteinskog lica'. Ako vam se akne najčešće pojavljuju uz rub vilice i mrlje oko brade, trebali biste se testirati na osjetljivost na gluten.

Mliječni proizvodi

via GIPHY

Tipični simptomi su natečeni kapci, ali i područje ispod očiju te izraženi podočnjaci. Osim toga, često se javljaju i mali bijeli prištići na području brade. Sve to može biti znak da vaše tijelo ne tolerira laktozu!

Šećer

Bore na području čela, suha i tanka koža te bolne potkožne akne mogžda vas upozoravaju da previše konzumirate šećer koji vam - smeta! Vrijeme je da zaboravite na čokolade...

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

---> https://nestali.24sata.hr/

 | Autor:

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°