Fancy a. f. 52 pregleda 29. prosinca 2016.

Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas!

Haljina
Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas! Najluđa noć u godini: Zbog ovih haljina svi će gledati samo vas!

Još uvijek niste pronašli idealnu haljinu za sebe? Ništa ne brinite...

Ovu godinu obilježile su šljokice, baršun i plisirane haljine i suknje pa ne čudi što se većina zaljubljenica u  modu još uvijek ne može odlučiti koji od tih trendova im je najdraži. Svaki je poseban na svoj način, a pristaju gotovo svakom obliku tijela.

Šljokice će odabrati odvažne i samouvjerene djevojke, dok su plisirani modeli idealni za prave romantičarke koje će za promjenu, na trenutak, zaboraviti na vječnu čipku. A baršun? Njega će obožavati apsolutno sve cure.

Kako se bliži najluđa noć u godini idealno je vrijeme da svoj stajling obogatite nekim od ovih trendova, a ako još uvijek niste smislile idealnu odjevnu kombinaciju i tragate za haljinom zbog koje će na novogodišnjem tulumu svi pogledi biti usmjereni samo prema vama - zavirite u našu galeriju i inspirirajte se!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?