Fancy a. f. 878 pregleda 02. travnja 2018.

Napokon otkriveno: Zašto se debljamo kad smo u vezi

Pinterest

Zanstvenici otkrili zašto se debljamo kad smo u vezi.

Kada si u vezi s osobom si koja ti se sviđa i koja zadovoljava sve tvoje potrebe, pa i ti njezine. Već smo pričali o tome kako ne zaboraviti na svoje prijatelje kada si u vezi, pa i o tome kako začiniti vezu, ali još uvijek nismo ništa rekli o debljanju u vezi.

Naime, jesi li ikada primijetio/la da osobe koje su u vezi nakon nekog vremena počinju dobivati kile. Jedan od razloga tome je to i što se opustiš nakon nekog vremena, a drugi razlog objašnjavaju znanstvenici sa sveučilišta u Australiji. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

Australski znanstvenici sa Central Queensland Sveučilišta proveli su studiju koja je obuhvatila čak 15 tisuća ispitanika, te ispitali njihove životne navike. Rezultati koje su dobili istraživanjem bili su veoma zanimljivi. Naime, dokazano je da osobe nakon deset godina veza i izlaženja na spojeve imaju čak 6 kila više nego kad su solo. Odnosno, da u godinu dana veze dobiješ 1.76 kilograma.

 | Autor: Pinterest Pinterest  

Zašto je to tako? Kada bolje razmisliš ovi rezultati imaju smisla. Vrlo se rijetko dogodi da tvoja bolja polovica ima iste prehrambene navike kao i ti. Na primjer, ako on/a nikada nije probala kinesku hranu, a tebi je to omiljena hrana sigurno ćeš reći "Jooj, moraš probati kinesku hranu, sigurno će ti se svidjeti”. 

Također, znanstvenici govore kako su glavna sastavnica veze zajednički obroci. 

- Zajedničkim obrocima parovi se međusobno povezuju i opuštaju - tvrdi znanstvenica Stephanie Schoeppe. 

 

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone. Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi. 

U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

 

 

Tvoja reakcija?