Fancy a. f. 223 pregleda 06. travnja 2017.

Ne zaboravi na NJIH: 5 savjeta za brigu o grudima

Tijelo
Facebook/screenshot

Toplo - hladni tuš i losion ključ su za pravilnu njegu grudi

Velike, male, kruškolike ili zaobljene... Grudi su glavni adut ženskog izgleda i vrlo često predmet muškog obožavanja. Bez obzira na to imaš li male ili velike,  grudi, kao i  ostali dijelovi tvog tijela, iziskuju pravilnu njegu. Pogledaj kako se brinuti za jedan od osjetljivijih dijelova tijela.

1. Pažljivo sa sunčanjem

Pretjerano izlaganje štetnom UV zračenju može učiniti tvoju kožu starijom nego što to ona jest. To možda nećeš vidjeti sad, ali kroz petnaestak godina tvoje će ti grudi biti itekako zahvalne šti ih nisi mučila u solariju ili cjelodnevnom prženju na suncu. Zato, na plaži kremu u ruke i tu i tamo potraži hlad!

2. Losion je must have

Nakon svakog tuširanja odvoji dvije vremene i namaži grudi losionom. Tvrda voda može isušiti našu kožu, pa joj je potrebna dodatna hidratacija. Iako postoje posebni losioni za učvrščivanje grudi, ne zamaraj se njima. Premlada si još za to i bit će vremena za njih. Zasad je dovoljan samo i obično miljeko za tijelo tvog omiljenog mirisa :) Također, ponekad napravi piling grudi kako bi ih učvrstila.

3. U vježbi je spas!

Ženske grudi većinom se sastoje od masnog tkiva i ne možemo ih "izgraditi" u teretani kao dečki. Ali, možeš pomoći pri učvršćivanju mišića oko njih:ispred grudi spoji dlanove uspravno, ispruži prste i istegni. Tako ruke pomiči naprijed kao da drobiš nešto te vrati ruke u prvotni položaj. Ponovi to par puta svaki dan i vouila!

4. Toplo hladni tuš

Tuširaj grudi naizmjence toplo hladnom vodom. To potiče cirkulaciju i učvršćuje tvoje grudi.

5. Oprezno s grudnjakom!

Stručnjaci tvrde kako je od pogrešnog broja grudnjaka bolje ne nositi grudnjak, a svakako ga se ne smije nositi dulje od 12 sati na dan.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?