Fancy a. f. 309 pregleda 03. prosinca 2022.

Nika Zorjan ima romantični hit: 'Želim da svi osjete pjesmu'

neo visuals

Slovenska diva Nika Zorjan dosad se na našoj glazbenoj sceni proslavila hitovima kao što su 'Bio bio', 'Apokalipsa' i 'Poljubi me na Božič', a ova je nova pjesma, kaže, njezina iskreno ispričana priča koju želi da svi osjete

"Ova nova pjesma mi izuzetno puno znači jer je tekst te pjesme moja iskrena priča. Govori o tome da je ponekad vrlo teško napraviti neki korak dalje u životu ili u ljubavi, jer još uvijek voliš određenu osobu, ali u sebi znaš da je previše toksično i da moraš iskreno pogledati u sebe i sam sebe staviti na prvo mjesto. Pjesma opisuje upravo tu borbu", govori nam slovenska ljepotica Nika Zorjan o svojoj novoj pjesmi 'Zadnjič kakor prvič' koju od danas ekskluzivno možete poslušati na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Romantični spot za novu stvar snimali su na Pagu i ponovno je cijela ekipa uživala u atmosferi i našim prirodnim ljepotama, što se onda jasno preslikalo i na cijeli video.

 | Autor: neo visuals neo visuals

"Opet nam je na snimanju bilo prekrasno! Spot smo snimali na Pagu i opet moram ponoviti koliko ste svi vi Hrvati divni i krasni susjedi. Posebno se moram zahvaliti gospodinu Tomislavu s Paga koji nam je na snimanje doveo vatrogasce. Oni su s nama ondje proveli sate i sate i omogućili nam da u spotu imamo i vatru i kišu! Nadam se da će se publici spot svidjeti i da će jasno vidjeti rad i trud koji smo moja ekipa i ja u njega uložili", objašnjava nam Nika, koja se na našoj sceni već proslavila nekim ozbiljnim glazbenim hitovima.

 | Autor: neo visuals neo visuals

Snimila je nedavno duet s Mineom, a njihova pjesma 'Bio bio' poharala je glazbene ljestvice ovog ljeta, a na JoomBoosu je Nika ranije objavila i hitove kao što su 'Poljubi me na Božič', 'Apokalipsa', 'Vruće' i 'Blamaža', a svi oni skupljaju više milijunske preglede na svim JoomBoos kanalima.

"Iako nemam nikakve posebne želje i očekivanja, zaista bih voljela da publika osjeti ovu moju novu pjesmu jednako koliko je i sama osjećam. Mislim da sam ovom pjesmom pokazala malo drugačiju Niku nego što ju je publika dosad imala prilike vidjeti", iskreno nam govori slovenska pjevačica.

 | Autor: neo visuals neo visuals

Kako izgleda njezin romantični spot i kako je Nika opjevala svoju iskrenu, ljubavnu priču pogledajte i poslušajte od 11:00 sati ekskluzivno na JoomBoos YouTubeu i ostalim kanalima.

 | Autor: neo visuals neo visuals

Tvoja reakcija?