Fancy a. f. 157 pregleda 17. travnja 2023.

Nike Air Max Celebration Powered By BUZZ!

promo

Dođi u nedjelju u Oris - Kuću arhitekture u Zagrebu i proslavi 36. obljetnicu kultnih tenisica!

Želimo s vama podijeliti sjajnu vijest − BUZZ Nike Air Max Celebration ponovo zauzima centralno mjesto u sneaker kulturi svjetskih prijestolnica.

 | Autor: promo promo

Nike Air Max tenisice lansirane su davne 1987. godine, a do danas zadržale su status velike modne ikone među tenisicama. Riječ je o tenisicama koje obuhvaćaju različite stilove, od vintage do modernog izgleda, a  prepoznatljive po zračnom jastuku u đonu, urbanom dizajnu i savršenim detaljima koji predstavljaju model kojem sve do danas nitko ne može odoljeti. 

 | Autor: promo promo

U čast ove legendarne siluete koja dominira ulicama više od tri desetljeća, u Zagrebu Buzz Sneaker Station će 23. travnja održati event koji slavi legendarnu tenisicu te svim ljubiteljima Air Max siluete osigurati još jedno nezaboravno iskustvo.

Idealno je vrijeme da te pozovemo na Nike AM Celebration Powered By Buzz event i da ti otkrijemo što te to sve čeka u nedjelju, 23.4. u Galeriji Oriskući arhitekture od 12 do 21h u epicentru urbanosti.

 | Autor: promo promo

Buzz Sneaker Station oličenje su street style kulture i prva su stanica kada ste u potrazi za bilo kojim fashion statement-om. Saznaj što te sve čeka:

  • DJ booth: zavrti ploču i ludilo može početi… Zakorači u DJ booth i miksaj svoj beat najbolje što možeš. Najbolji mix osvaja Nike Air Max 90 Futura ženski model ili Nike Air Max 90 JD muški model. 
  • Buzz Beauty Corner: mjesto gdje se možeš prikazati u pravom svijetlu, bez suzdržavanja.. Probudi u sebi sve ono što te izdvaja iz jednolične mase i pokaži svima ono zbog čega si baš ti pobjednik u ovoj igri i osvoji cijeli outfit koji si kreirao. Sredi se od glave do pete, napravi najbolju fotku i objavi ja na svojem Instagram profilu uz hashtag #buzzAMzagreb. Pobjedi i osvoji cijeli Nike outfit po izboru!
  • Buzz x Nike ID aktivacija poziva te da dizajniraš Air Max 90 tenisicu po svojem ukusu, baš onakvu o kakvoj si oduvijek maštao/la vidjeti na policama Buzz trgovina, a ako se baš tvoj dizajn pokaže kao najbolji, možeš osvojiti bilo koji Air Max model tenisica koji poželiš.

 | Autor: promo promo

Za kraj cjelodnevnog provoda ispunjenog raznolikim sadržajem, event će završiti u istom ritmu...

  • Rap is in the house koncert održat će se od 20 – 21h na lokaciji, a nastupat će, svima dobro poznati dvojac: Connect

Pridružite se i budite dio globalnog kultnog događaja!

 | Autor: promo promo

Dođi u nedjelju 23. travnja u Oris - Kuću arhitekture na adresi Ul. kralja Držislava 3 u Zagrebu i proslavi 36. obljetnicu kultnih tenisica! Na urbanoj lokaciji očekuje te nezaboravan dan, uz kreativne aktivacije, cool ekipu i hrpu Air Max tenisica.

Tvoja reakcija?